Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262829 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Nick:Amore Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na 2 serwerowniach ktore sie niestety rozpadly. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Gram od 12 roku zycia czyli 6 lat . Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Brzydze sie czitowaniem. Gdy gram czasami nie ma adminow. Zwykle widze tylko jednego admina ktorym jest s0. Chcialbym pomagac mu i innym adminom w karaniu cziterow. ^^ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5- 7 godzin. Kontakt: Facebook podam na priv ^^ Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Amore/80.72.40.110:27027/ Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ^^ Pozdro by Amore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 22 Stycznia 2015 #262830 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Szczerze nie przekonuje mnie to podanko Dam ci takie Malutkie tak +wiek +miałeś adma -konto dla podania -ja cb nie znam kompletnie -mało H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Stycznia 2015 #262840 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 2 dni na serwerze grasz i już podanie piszesz? Trochę za wcześnie. Zapraszam za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi