MaaSteer Napisano 20 Kwietnia 2016 #424673 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nick: MateR Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli mam podać w skali to 8,5/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (kwestia 5-cio minutowego przypomnienia ) Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: I tutaj leży cały problem bo właśnie nie mam steama ale mam nadzieje, że ocenicie moje podanie obiektywnie i ten szczegół nie będzie nikomu przeszkadzał Dlaczego Ty: Hmm.. Dlaczego ja? Myślę, że jestem ogarniętą w miare osobą, na serwerze zachowuje się kulturalnie. Gram często więc bym pilnował porządku na serwerze. Amx mam ogarnięty. Ogólnie myślę, że bym się nadawał ale decyzja należy do was Postanowiłem złozyć to podanie bo denerwujące są sytuacje kiedy gra kilka graczy na wspomagaczach typu aimbot albo wallhack.. Albo ktoś łamie regulamin a nikt z tym nic nie może zrobić. Dostępny na gg/ts bym był prawie cały czas, wystarczyło by tylko napisać, więc myślę, że to duży plus Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny dziennie Kontakt: Forum/gg/teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 20 Kwietnia 2016 #424677 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 - Steam Tego AMXX nie do końca wierzę więc - - Brak linku do GT + wiek -/+ Czas na CS'a - dawno Cię na serwerze nie widziałem :v Ogólnie to jestem na NIE. Dziękuje, nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 20 Kwietnia 2016 #424680 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Lubię Cię ale bez steama nie masz szans na admina na tym serwerze. Jak kupisz to można gadać, narazie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Kwietnia 2016 #424681 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 - Steam Tego AMXX nie do końca wierzę więc - - Brak linku do GT + wiek -/+ Czas na CS'a - dawno Cię na serwerze nie widziałem :v Ogólnie to jestem na NIE. Dziękuje, nie pozdrawiam. Jak on jest codziennie na serwerze.. Właśnie Ciebie pierwszy raz od dawna widziałem. Steam jest obowiązkowy, więc najlepiej zakup go i składaj podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor #424688 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Pozwole sobie coś napisać. Na serwerze jestem codziennie.. Godzin mam na nim przegrane baaardzo dużo (chcociaż słuszna uwaga, że nie dałem linku do gt ). A co do steama to nie czuje potrzeby żeby go mieć a myślę, że steam to nie jest żaden wyznacznik.. Częściej ogarnięci ludzie są na ns niż na steamie a przynajmniej ja na to często trafiam, no ale chciałem spróbówać bo oprócz steama spełniam chyba wszystkie wymagania no ale trudno się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Kwietnia 2016 #424690 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o steam, to każdy składający podanie ma obowiązek tego steam'a posiadać. Nie mogę w tym przypadku robić wyjątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Kwietnia 2016 #424694 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi