Skocz do zawartości

Masteeer

MaaSteer

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: MateR

Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli mam podać w skali to 8,5/10

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (kwestia 5-cio minutowego przypomnienia )

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: I tutaj leży cały problem bo właśnie nie mam steama ale mam nadzieje, że ocenicie moje podanie obiektywnie i ten szczegół nie będzie nikomu przeszkadzał :)

Dlaczego Ty: Hmm.. Dlaczego ja? Myślę, że jestem ogarniętą w miare osobą, na serwerze zachowuje się kulturalnie. Gram często więc bym pilnował porządku na serwerze. Amx mam ogarnięty. Ogólnie myślę, że bym się nadawał ale decyzja należy do was :) Postanowiłem złozyć to podanie bo denerwujące są sytuacje kiedy gra kilka graczy na wspomagaczach typu aimbot albo wallhack.. Albo ktoś łamie regulamin a nikt z tym nic nie może zrobić. Dostępny na gg/ts bym był prawie cały czas, wystarczyło by tylko napisać, więc     myślę, że to duży plus :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny dziennie :)

Kontakt: Forum/gg/teamspeak :)

- Steam

Tego AMXX nie do końca wierzę więc - 

- Brak linku do GT

+ wiek

-/+ Czas na CS'a - dawno Cię na serwerze nie widziałem  :v 

Ogólnie to jestem na NIE. 

Dziękuje, nie pozdrawiam. :)

Jak on jest codziennie na serwerze.. Właśnie Ciebie pierwszy raz od dawna widziałem.

Steam jest obowiązkowy, więc najlepiej zakup go i składaj podanie.

Pozwole sobie coś napisać. Na serwerze jestem codziennie.. Godzin mam na nim przegrane baaardzo dużo (chcociaż słuszna uwaga, że nie dałem linku do gt ). A co do steama to nie czuje potrzeby żeby go mieć a myślę, że steam to nie jest żaden wyznacznik.. Częściej ogarnięci ludzie są na ns niż na steamie a przynajmniej ja na to często trafiam, no ale chciałem spróbówać bo oprócz steama spełniam chyba wszystkie wymagania no ale trudno się mówi :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...