Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262276 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ata i godzina: przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił: Nie znam admina, nie pisze w konsoli Dowody:niżej [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Ogarnij ping' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:42847541' [AMXBans] Twoje IP: '195.136.223.51' [AMXBans] =============================================== Czy łaskawie ogarniecie ADMINA? KUŹWA NIE DA POGRAĆ, MI PING NIE sKACZE MAM NORMALNY DO CHOLERY! 2X MNIE WYJEbAŁ TO JAKIŚ NIE OGAR, WKURZYŁEM SIĘ! NA DODATEK SGŁASZAM MU, ŻE DO BSA NIE MOŻNA WEJŚĆ BO MINY W DRZWIACH SĄ TO TEN SOBIE DALEJ PYKA A MNIE BANUJE ZA PING, KTÓREGO NIE MAM. POZDRO & POĆWICZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262281 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jeżeli uważasz że admin popełnił błąd przedstaw nam dowody na to . Z banów 5minutowych admin nie musi się tłumaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262860 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Brak zainteresowania ze strony oskarżającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262861 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379807 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi