Strajk Napisano 20 Stycznia 2015 #261891 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Livio [P] Ile masz lat? [O] 24 Malu [P] Na jaki kierunek wybrałbyś się gdyby nie daj Boże zamknęli nam kopalnie? [O] Pracuje w JSW więc kampania węglowa mnie nie dotyczny [P] Ulubiona gra nie licząc CS? [O] Fifa /PES [P] Jaką szkołę ukończyłeś? Handlową a jestem rylem [P] Masz prawo jazdy? Jeżeli tak to za którym razem zdałeś? [O] Nie mam , ale się na nie wybieram [P] Ile wypiłeś najwięcej piw jednego dnia/nocy? [O] pamiętam do momentu że ponad 12 , a pózniej to nie wiem bo balowałem 2 dni [P] Wódka vs. piwo? [O] Piwo [P] Potrafisz tańczyć? Na zlocie dobrze Ci szło [O] Potrafię najlepiej mi idzie jak wypije [P] Pojawisz się na kolejnym zlocie? [O] Nic pewnego Kristo [P] Zagrał byś ze mną w Piłke nożną ? [O] Czemu nie [P] Ile masz wzrostu ? [O] 185cm [P] Kiedy masz urodziny ? [O] 10 Maja [P] Nominujesz mnie do kolejnej odsłony Q&A, proszę :spiteful: [O] Zastanowie się Rumcjas. Kogo wziął byś do? MMA.....Badka Warsaw Shore.....555 dzień Voice Of Poland.....Malu Rolnik Szuka Żony.....Burdela Kto Poślubi Mojego Syna.....Aquaxa Teez [P] Jak się czujesz będąc grzbietem? [O] Nie wiem Ty mi powiedz , masz doświadczenie [P] Lubisz swój zawód? [O] Trochę tak trochę nie [P] Prawda, że umiesz grać tylko po pijanemu? [O] Trochę w tym prawdy ^^ [P] Lubisz parówki? [O] Wole kebaba Albandi [P] Często strajkujesz ? [O] Jak jest potrzeba [P] Czy masz jakiegoś zwierzaka? [O] Tak , mam brata [P] Umiesz zrobić jajecznice? (Proszę o Twój przepis) [O] Kroisz cebulke podsmażasz na patelni , dodajesz kucharka czy vegety i rozbita jajca na patelnie i kucharzysz ^^ Wandl [P] Jaką gorzałe lubisz pić ? [O] Darmową [P] Czemu taki nick ? [O] Wiąże się z grą [P] Jak wpadłeś na MH ? [O] Szukałem dobrego serwera ODD2 [P] Czy jesteś Patriotą ? [O] Jak najbardziej tak nynek [P] Dlaczego jesteś gruby? [O] Bo Ty puszysty :* [P] Dlaczego tyle żresz? [O] Bo lubie [P] To prawda, że poszerzyli Ci drzwi do łazienki, bo się nie mieściłeś? [O] Nie wyjeli je całkowicie [P] Najpierw masa, a potem? [O] Masa [P] Gdzie się kąpie Twoja rodzina, jeśli nie zjesz zupy i zostawisz resztki na potem w wannie? [O] U n-tego w studni [P] Czemu spotykasz się z moją laską? [O] Bo jak patrzy na Ciebie to jej przechodzi ochota na sex ^^ [P] Czym się zajmujesz (oprócz jedzenia)? [O] Spanie i te sprawy [P] Co chciałbyś robić w przyszłości? [O] Dożyć emerytury [P] Kto jest najlepszym graczem CS'a i dlaczego uważasz, że jest to Nynek? [O] Bo jest mi go żal [P] Kiedy się razem napijemy i opieprzymy jakiego kebaba? [O] Jak do mnie wpadniesz ^^ 555_dni [P] Dlaczego jesteś najgrubszy? [O] Bo jesteś rudy Joe [P] Zmieniają się admini, opiekunowie, zyskujesz rangi, tracisz, przechodzisz na inną serwerownie, wszystko się zmienia ale odkąd Cie znam jesteś botem. Dlaczego ? [O] Jesteś po prostu głupi jak zwykle [P] Raz w dupe to nie pedał ? [O] Dwa nie gej , nie tyczy się n-tego [P] Jak wygląda Twój dzień? ( Opisz ) [O] Wstaje , ide do roboty,przychodze z roboty , jem , śpie,wstaje ,czas z kobietą,forum,cs,śpię [P] Często się bijesz? [O] Jak ktoś zasłuży to w ryja dać mogę dać [P] Komu z forum masz ochotę dopier**** ? [O] Tobie pierwszemu :* [P] Czy strajkujesz? Czy załoga z Twojej kopalni dołączyła do strajku? [O] Strajkujemy żeby wypłacili nam 14 nastki [P] Co byś zmienił w polskim górnictwie? [O] Wy****ł tych pajacy z góry co nic nie robią a kasę trzepią HeaVeN. [P] Ile grasz w cs'a ? [O] Z 8 lat [P] Jak się dostałeś na MH ? [O] Odp wyżej [P] Jakie były początki jak dostałeś rangę S@ ? [O] Mało płacili Tom Ek [P] Spełniasz się w obecnej pracy? [O] Tak , szczególnie jak widzę pasek z wypłaty [P] Jakie masz marzenia? [O] Wesoła rodzina z moją kobietą [P] Jesteś szczęśliwy ze swoją kobietą? PS. Jest śliczna, pozdrów [O] Bardzo jest najlepsza na świecie i tak wiem bo moja [P] Co byś dodał/usunął z MH? [O] Dobrze jest moje czerwone murzyny bardzo świetnie sobie radzą [P] Chciałbyś awansować na stanowisko Opiekuna Sieci, czy Super Admin Cię zadowala? [O] Jest taka możliwość , ale nie chce mi się przypominać zabawy w ftp więc zostaje przy swoim ^^ Nominuje Adonaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Stycznia 2015 #261926 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obrażę się @Strajk :dodgy:, a tak w ogóle to spoko wyszło, + zastanowię się czy dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Stycznia 2015 #261934 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obrażę się @Strajk :dodgy:, a tak w ogóle to spoko wyszło, + zastanowię się czy dam Jesteś zwykłym szarakiem więc trochę poczekasz na swoją nominację. Najpierw musimy przeczekać wszystkie nominacje magnaterii, później będziemy myśleć o zwykłych użytkownikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261941 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Fajnie wyszło Czekam na adonaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261960 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No, no @Strajki lekkie opóźnienie się wdarło . Dobre odpowiedzi, plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Stycznia 2015 #262053 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Kto tu ma dośeiadczenie, co? Dobry z Ciebie grzbiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 21 Stycznia 2015 #262070 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nooo ujdzie w tłumie. Chociaż nie. Gruby nie ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Stycznia 2015 #262048 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 nie spodziewane odpowiedzi ,fajne + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 21 Stycznia 2015 #262482 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wow fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Stycznia 2015 #262512 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No fajnie fajnie Czekam na Pawła teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262895 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi