Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261765 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Nick: Pisiont Groszy Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem nie byłem jeszcze nigdy to byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Nie posiadam Steam. Ale gwarantuje czystą grę. Dlaczego Ty: Na servie roji sie od cziterów co utrudnia grę i psuje zabawe innym graczą któzy grają fairplay. Żadko widuje adminów na servie a gram codziennie. Czasem wejdzie SO lub K@cper nic wiecej wiec prosze rozważyć moją prośbe o admina. + Już nie klne i postaram się wywiązać z obowiązków. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6 h Kontakt: GG-46808694 <--- Jestem codziennie przez większość dnia , TS, Facebook. Jeśli zajdzie potrzeba ZAINSTALUJE by Browser Shop">SKYPE http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261777 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jestem na NIE wiek,steam brak doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 20 Stycznia 2015 #261786 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jestem na NIE wiek,steam brak doswiadczenia Gdybyś był doinformowany to wiedziałbyś,że swego czasu było pisane na grze,że przyjmują nawet bez steama + od kiedy wiek jest wyznacznikiem zachowania czy umiejętnośći/prezentowanej postawy itd.?Pomyśl trochę.+ nawet nie grasz na tym serwie z tego co widze,to dlaczego sie wypowiadasz? / Codziennie aktywny na grze,ogarnia gre i temu nie może nikt zaprzeczyć Ogarnał swoją kulturę do której mieliście zastrzeżenia a prawdą jest,że na serwerze jest pełno cheaterów.Grać się nie da już.Grałem przed chwilą to co chwile jakiś aimer albo ktoś inny.Jestem pewny,że pisiont by ogarnął cheaterów a na serwie zrobiło by się spokojniej bo i ludzie by nie bluzgali,że się grać nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 20 Stycznia 2015 #261799 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Myślę że i tak tu nie ma co się wypowiadać bo nie upłyneło 14 dni od wcześniejeszego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261807 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Crazy może i nie upłyneło ale zrozum nie da się grać. Jeden z lepszych serverów a zapełniony po brzegi odpałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 20 Stycznia 2015 #261810 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Myślę że i tak tu nie ma co się wypowiadać bo nie upłyneło 14 dni od wcześniejeszego podania. Racja.Nie upłyneło.Ale na serwie sie grać nie da nieraz bo mało adminów a on gra często bardzo i by to ogarnął.A do 14 dni brakune tylko 3 dni więc nie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261857 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Crazy może i nie upłyneło ale zrozum nie da się grać. Jeden z lepszych serverów a zapełniony po brzegi odpałami Podanie zostanie odrzucone bo nie mineło jak Crayzy pisał 14 dni. Widzisz chcita napisz na forum ktoś wbije. Jestem na NIE wiek,steam brak doswiadczenia Jeżeli nie grasz nie wypowiadaj się nie potrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261996 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie upłyneło jeszcze 14 dni od odrzucenia twojego poprzedniego podania. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi