leatamwcspodresie Napisano 29 Lutego 2016 #404085 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Siema nazywam się Mateusz mam 14 lat w 7 maju . Interesuje się trochę gotowaniem (czyli zrobię takie podstawy jak : pizza kartofle, schabowego,frytki, ciasto i trochę innych rzeczy jeszcze potrafię zrobić ), mechaniką samochodową , ping pongiem (byłem dosyć dobre ale przez poparzenię prądem musiałem zrezygnować na 6 miesięcy to zabiło mój skill lecz uczę się od nowa),muzyką . Mieszkam w Zwierzyńcu Pierwszym. Na cs możecie mnie spotka na CS GO MOD #2 mam tam nick leatamwcsporesie pewnie skąd ten nick zadacie sobie pytanie ,ponieważ chciałem mieć nie typowy oraz orginalny nick i tak to powstało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaMe*Ov3r Napisano 29 Lutego 2016 #404088 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witam! miło cie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Marca 2016 #404409 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 1 Marca 2016 #404488 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi