Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261234 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam Nazwa rzeczy: a)konto steam b)konto origin Metoda kontaktu: -PW -GG:13777359 Opis rzeczy: a)konto steam założone w 2012 lub 2013, status Vac Dobry,Gry: Wymazałem gry które były dostępne przez określony czas, oraz skróty spoza mojej biblioteki. b)konto origin, gry: Fifa World: wyczyszczone konto Fifa 14: Nawet fajny składzik, z takich droższych to Di Maria, Neymar, Zielona karta Khedira. Na koncie jest też troche kontraktów i kondycji. Z edycji digital deluxe pozostały także historyczne stroje, natomiast fifa points wydałem i wydropiłem neymara Wiem że jedyne kupione przezemnie gry to Medal of honor i fifa dlatego nie spodziewam się ogromnej ceny. Oczekiwana/oferowana cena: a)konto steam, cena wywoławcza:50zł b)konto origin, cena wywoławcza:10zł kt:40zł Płatność: -Najlepiej PSC -Paypal Inne informacje:Jeśli komuś zależy możemy to załatwić przez allegro. Zapraszam do licytacji i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Stycznia 2015 #261444 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Kontakt podany. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Stycznia 2015 #261445 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi