Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261228 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 [align=center] Witam,[/align] mam ostatnio troszkę wolnego czasu więc postanowiłem go jakoś zorganizować, więc wpadł mi do głowy pomysł, aby robić serwery CS 1.6/forum na zamówienie. Mam doświadczenie w stawianiu serwerów i nie jest to dla mnie nowość, a niektórzy nie mają o tym pojęcia, a chcieliby posiadać własną sieć i właśnie ja jestem dla nich ratunkiem Mody, które mogę tworzyć na serwerze to: - FFa - 4FUN - BF2 - Only DD2 - Team Play - Aim/Awp Inne mody nie wchodzą w gre... Do tego jestem w stanie zrobić forum: - PHP Przemo - MYBB Koszt zlecenia zależałby od wielu czynników m.in. - Rodzaj moda - Dodatkowe forum - Napotkane problemy przy realizacji zlecenia - I inne Cena minimalna zlecenia to 25zł Przy ustalaniu szczegółów podam wstępną cenę, która będzie mogła lekko się zmienić w trakcie, ale to nie będą wielkie róznice. Opcje płatności: - przelew - doładowanie do tel. - być może paypal Ową "usługę" można zamawiać u mnie na: GG- 40437587 Steam- ziolo1231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Stycznia 2015 #262449 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklamy serwerów/sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi