Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260539 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam... Hmmm.. Widze ze stracilem range admina , pewnie dlatego ze nie wplacilem nic, dopiero teraz patrze ;P ale spoko. I tak chcialem pisac ze zrobie przerwe ktorej nie chcialem, ale jestem zmuszony,.... Aktualnie przebywam w Szwecjii od 5 dni, takze nie bedzie mnie pewnie z 2 mce.. Nie mam aktualnie tu dobrego neta gdyz Ciagne przez cos podobnego do blueconnecta ^^ mam niby 3G , tyle ze jest w tym pakiet 30gb , wybaczcie ale na tym iNECIE nie pogram mam ponad +100ping strasznie laguje na Polskich serwach, na szwedzkich mam do 30 ping... Jesli bedzie mozliwosc przywrocenia Mi rangi @ za ok... 2 MCE chetnie sie tego podejme i wplace skladke , gdyz Lubie pograc na DD2 #2 (",) Z mojej strony powiem TYLE, na dzien dzisiejszy mam sporo ziomkow z serwa, pooznalem pare fajnych mordek i mysle ze bedziemy dalej sobie pykac, TYLE ze musze byc w PL lub w shtockholmie ^^ bo tam mam lepszego neta, aktualnie przebywam w HORNOSAND a tutaj musze bawic sie na takim necie ;/ TAKZE jesli bede W PL , mam nadzieje ze dalej bedziemy ze Soba wspolpracowac : ) Oczywiscie bede odwiedzial forum pare razy w tyg BEDZIEMY NA BIERZACO (",) POZDROWIONKA ZE SNIEZNEJ SZWECJIII ;D - Najwazniejsze jest to , ze Mamy tu rowniez temperaturke na +siieeeeeeeeeee # 3majcie sie cieplo w Polszy ludziska pozdrowionka od faN4ta =) B . T . W ! Mor'e7 NIE>? Wiec podajcie mi powod dlaczego nie mam @ :] No chyba ze to jakis blad amx spowodowal, dzisiaj wszedlem na chwile i nagle @ nie ma Nawet Epsilon sie zdziwil bo wbijam jak zawsze na serrwa i pierwsze co pisze u@ cze do @ oczywiscie :] a tu patrze brak adma napisalo jako zwykly gracz ^^ Mysle ze nic nie przeskrobalem :] bo jestem Godny ADMINISTRACJI na serwerze, adminowalem na wielu serwerowniach po pare miesiecy niekiedy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 #261643 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi