Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260075 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witam moje dane : "Ahmed the terrorist" 2676 STEAM_6:0:13979170 Nie mogę sie zalogować dostaje komunikat : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 162 Creating HPAK custom.hpk. Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Sprytny dropped Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Error: server failed to transmit file 'customization' Fake players spamming or protocol violations na onlyDD2 mam VIPa a zalogować się nie mogę grałem normalnie i przy zmianie mapy tak mi się stało potem grałem na drugim serwerze FFA i po 3 zmianach mapy mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 17 Stycznia 2015 #260145 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Znajdź w folderze z grą ten plik(jest to spray cs), usuń i spróbuj wejść. Jak nie pomoże to znajdź ten plik w google i umieść go w odpowiednim folderze z grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260594 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Brak odpowiedzi świadczy o tym że problem zniknął . Jeżeli się pojawi ponownie napisz nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260598 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi