heaVeN. Napisano 16 Stycznia 2015 #259737 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Siema. Nie wiedziałem gdzie pisać ale to nie problem tylko pytanie. Jak zły dział proszę przenieść Dobra do rzeczy to mam takie pytanie dużo osób widzę, że mają inne profile niż reszta. Czyli mają jakieś tło wystawione, od razu widać odznaki itp... Widziałem podajże coś takiego u aquaxa. Nie wiem czy to zależy od steam np. 2k.. Ja mam 2k12 Bo dawniejsze konta mi ukradli. (Oszukała mnie banda złodziei) ! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Stycznia 2015 #259801 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Tła zdobywa po przez ukończenia misji np. zebrania wszystkich kart z poszczególnych gier np CS:GO L4D2 etc. jak sie ukonczy dostajesz odznakę i tło i jakies emoty kupony itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 16 Stycznia 2015 Autor #259872 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 :huh: ok Temat można zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Stycznia 2015 #260518 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi