Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259392 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nick: PralkaFranka Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): dawno dawno było się adminem w cs i ciągle robiło sie porządek Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9-10 Staż w CS-sie: na tym serwerze zacząłem grac z 3 miesięcy temu Steam / NonSteam: chwilowo nie Dlaczego Ty:Ostatnio żaden admin nie wchodzi nie ma żadnego dosłownie bardzo dużo osób się skarży gdzie admin itp i postanowiłem nim zostać i zrobić porządek Kontakt: fb Twitter i tutaj te moje konto na multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Stycznia 2015 #259397 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362095 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina Paintball" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi