Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259255 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witam, wcześniej grałem bez przeszkód ale teraz gdy chce wbić na któryś z serwerów DD2 wyskakuje mi że mam bana.. NIE WIEM GDZIE POWINIENEM ZAMIEŚCIĆ TEN TEMAT WIĘC WYBACZCIE Server # 89 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [Virtus.pro] pingwinek [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.193.69 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Stycznia 2015 #259290 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jeżeli masz zmienne IP to zresetuj router, w innym wypadku musisz zrobić 100 reklam własnoręcznie na rzecz sieci gdyż nie odbanujemy cheater'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Stycznia 2015 #259291 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi