Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie K.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: K.

Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem teraz 2 lata przerwy, ale przed tym bylem Adminem, na kilku serwerowniach bardzo popularnych wiec doswiadczenie mam na pewno, rowniez bylem Moderatorem przez dluzszy czas. 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10

Staż w CS-sie: Konto Steam od 2010r. (Wycinek z Banid.pl)

KONTO STEAM

Nick: HaRu Steam_ID: 0:0:31605417 VAC: brak bana Konto od: 4 kwietnia 2010

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Poniewaz jestem osoba ktora swietnie nawiazuje kontakt z roznymi osobowosciami, jak i zarowno mam duze doswiadczenie w adminowaniu i pilnowania porzadku w grze, oraz aby gra byla milsza i przyjemniejsza

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zalezy od dnia i pracy, ale mniej wiecej to tak z 3-4h 

Kontakt: Forum, GG: 5964019, FB, Steam

Wiem ze moze nie mam postow ani dlugo na forum, ale jakos nigdy nie mialem potrzeby sie rejstrowac tak jak i nabijac bezsesowne posty, tylko zeby lepiej wygladalo na podaniu, tak wiec napisalem taka jaka jest prawda, Dzieki za przeczytanie i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania 

K. 

Sorry nie moglem tego wczesniej zrobic, 

Tutaj jest link do GT http://www.gametracker.com/player/K./80.72.40.110:27027/  Szczerze mowic troszke sie z tym nie zgadzam, bo mam przegrane wiecej a w ranku jestem 397 jak sa watpliwosci to szczerze to wtedy wrzuce ss z serwa z moimi statami, Tak wiec moja opinia ten TG tak troche nie dokladny ale rozpatrzycie jak Wy uwazacie

Napisano

Ja jestem TAK

+steam

+wiek

-/+ 2 lata przerwy 10 amxx ?

-konto dla podania 

-/+ nie za często grasz.

+wydaje mi się ,że szczerość z twojej strony ,duży +

+ogarniasz

+często pisze na u@ jak i na say.

Z przyjemnością pogadam z tobą na ts3.

Tak jak wyżej ,link do GT?

Napisano

Linik GT jest dokładny tylko pewnie grałeś wcześniej na innym nicku. Jestem na nie masz 460min to zdecydowanie za mało + znajomośc amxx na 10 ? żartujesz ? nawet nasz piksel nie ogarnie wszystkiego a ty mówisz że napiszesz wszystkie pluginy ? itp.?

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:
 Dobij godziny i złóż podania za jakiś czas.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...