Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259245 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nick: K. Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem teraz 2 lata przerwy, ale przed tym bylem Adminem, na kilku serwerowniach bardzo popularnych wiec doswiadczenie mam na pewno, rowniez bylem Moderatorem przez dluzszy czas. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Konto Steam od 2010r. (Wycinek z Banid.pl) KONTO STEAM Nick: HaRu Steam_ID: 0:0:31605417 VAC: brak bana Konto od: 4 kwietnia 2010 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Poniewaz jestem osoba ktora swietnie nawiazuje kontakt z roznymi osobowosciami, jak i zarowno mam duze doswiadczenie w adminowaniu i pilnowania porzadku w grze, oraz aby gra byla milsza i przyjemniejsza Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zalezy od dnia i pracy, ale mniej wiecej to tak z 3-4h Kontakt: Forum, GG: 5964019, FB, Steam Wiem ze moze nie mam postow ani dlugo na forum, ale jakos nigdy nie mialem potrzeby sie rejstrowac tak jak i nabijac bezsesowne posty, tylko zeby lepiej wygladalo na podaniu, tak wiec napisalem taka jaka jest prawda, Dzieki za przeczytanie i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania K. Sorry nie moglem tego wczesniej zrobic, Tutaj jest link do GT http://www.gametracker.com/player/K./80.72.40.110:27027/ Szczerze mowic troszke sie z tym nie zgadzam, bo mam przegrane wiecej a w ranku jestem 397 jak sa watpliwosci to szczerze to wtedy wrzuce ss z serwa z moimi statami, Tak wiec moja opinia ten TG tak troche nie dokladny ale rozpatrzycie jak Wy uwazacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 15 Stycznia 2015 #259264 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Gdzie link do GT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259273 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ja jestem TAK +steam +wiek -/+ 2 lata przerwy 10 amxx ? -konto dla podania -/+ nie za często grasz. +wydaje mi się ,że szczerość z twojej strony ,duży + +ogarniasz +często pisze na u@ jak i na say. Z przyjemnością pogadam z tobą na ts3. Tak jak wyżej ,link do GT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259729 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Linik GT jest dokładny tylko pewnie grałeś wcześniej na innym nicku. Jestem na nie masz 460min to zdecydowanie za mało + znajomośc amxx na 10 ? żartujesz ? nawet nasz piksel nie ogarnie wszystkiego a ty mówisz że napiszesz wszystkie pluginy ? itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #258753 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Dobij godziny i złóż podania za jakiś czas. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi