senor Napisano 29 Lutego 2016 #403849 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Nick z TS3: vacacje (wtedy nick cygan to frajer) Kto zawinił (ewentualnie): Nie zawinił lecz dał złą długość bana (SQNFUN) Czas zaistniałej sytuacji: Wczoraj około 19 Opis problemu i dowód: No nick mówi za siebie obraza gracza na tsie więc ban sie należy ale na pół roku? SQN mówił że edytował długość bana do 3 godzin ale niestety dalej mam na pół roku ( http://prntscr.com/a9e6en ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Lutego 2016 #403854 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Wybacz, wczoraj edytowałem na nicku ale zapomniałem o IP. Już powinieneś wejść bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Lutego 2016 Autor #403856 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Do zamkniecia juz moge wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Lutego 2016 #403858 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 zamykam na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Lutego 2016 #403859 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Lutego 2016 #403860 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Lutego 2016 #403861 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi