Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #256398 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nick: kojotti / Nice Hax Huh Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: oo to będzie już jakieś z 9 lat z przerwami Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=a29qb3R0aSAvIE5pY2UgSGF4IEh1aCA6dg%3D%3D&host=80.72.40.110:27020 Dlaczego TY .!: Ponieważ często lubię postrzelac na DM, a nie zawsze jest admin i latają na WH lub AIM itp, a do tego potrafię dobrze wypatrzeć czitaaaa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki popołudniu i wieczorem około 3-4 godz. Kontakt: STEAM _zgred_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Stycznia 2015 #256399 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Złego GT podałeś -------> http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=S29qb3R0aS8gTmljZSBIYXggSHVoIDp2&host=80.72.40.110:27020 A tak ogółem to jestem na TAK Ogarnięty gracz (jak i admin). Nie sprawia żadnych problemów, utrzymuje się z nim dobry kontakt Ogółem na plus Tylko popraw aktywność, przez którą to właśnie straciłeś admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 14 Stycznia 2015 #256400 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Byliśmy adminami, bardzo dobrze sobie radziłeś widać, że jesteś ogarnięty chłop Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258862 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Jestem na TAK Ogarnięty, miałeś już admina i sobie radziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259100 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ja jestem na NIE Lubię cię ale jako admin trzeba spełniać swoje obowiązki a ty tego nie robiłeś. Popracuj nad aktywnością i dopiero wtedy napisz podanie. Na dzisiejszy dzień jak wspomniałem jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Stycznia 2015 #259152 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Na tak, ogarnięty, widuję, zgłasza na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Stycznia 2015 #259154 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jestem na Tak Miły Kulturalny Da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Stycznia 2015 #259158 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Tak oganiety kultura byl juz tu admem tylko maly - to aktywnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259164 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Na tak, widzę cie często na serwerze , jesteś ogarnięty można dać ci szanse . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259210 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 TBL przez ost czas miałem ciągle jakiś wyjazd weekendowy, bo pracuję w takiej branży, że tylko w weekendy nie mogę poświęcać tyle czasu na gre co w tygodniu Teraz nadrabiam zaległości i gram tyle na ile mi czas pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 15 Stycznia 2015 #259266 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jestem na tak, ponieważ wydaje mi się że poradzi sobie kolejny raz więc szansę można dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNaNaS Napisano 16 Stycznia 2015 #259892 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260213 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260214 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260215 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260216 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi