Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258702 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Potrzebuje klucz do cs 1.6 za sms! ( nie posiadam już konta w banku i nie mogę zrobić przelewu) Kontakt: PW na forum z numerem telefonu oddzwonię! Jeśli też ktoś by był chętny to niech mi kupi na allegro za 10 zł a ja kupie mu tutaj premka za 11 zł sms! Lub wymienie konto steam z dwoma grami "Two Worlds II", "East India Company Gold" http://scr.hu/0sby/hijvp "Two Worlds II" naprawdę super gierka polecam, na konto z CSem 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Stycznia 2015 #258516 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Kontakt podany. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Stycznia 2015 #258809 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi