Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258279 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Niedawno dostałem bana za zbagowanego cs dostałem bana pod tytułem podszywka ale się nie podszywałem bo mam taki nick na innym serwie mam tam wielki lvl i dlatego zmieniam nick proszę o ub bo zmieniłem na swój nick i potem kliknołem ok ale nie apply czy jakoś tak i nie zapisało i ban za podszywke odpisuje teraz dlatego że miałem wcześniej problem z netem . nick:Najarana Panda. Mapa:de_westowod (o ile dobrze pamietam) akcja: jakieś 2 dni temu o godzinie 12.00 wyjaśnienie na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258280 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 serwer cod mod 201 lvl (1 serwer) a i jak dostałem bana na 1 serwie to automatycznie miałem i na 2 ps . Sorry za orto pisane na szybko z liczeniem na szybki powrót do serwera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Stycznia 2015 #258282 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Stycznia 2015 #258283 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Na IP/Nick nie masz bana. Zobacz co wyświetla Ci się w konsoli jak wchodzisz na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258284 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin 0mI. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CHIRAQ [AMXBans] Reason : ' podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1495366621 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.99.68.235 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258291 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Spróbuj zrestartować modem aby uzyskać nowe IP, i przeinstaluj całkowicie csa usuń wszystkie pliki związane z csem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Stycznia 2015 #258302 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Z tego co piszesz to podszywałeś się pod nick CHIRAQ. Podszywanie jest zabronione, ale sam dałbym Ci bana na 5 min z powodem "Zmień nick" jako ostrzeżenie a dopiero później jakbyś znowu wszedł na tym nicku perma. Mimo wszystko dałbym Ci drugą szansę, ale poczekam na decyzje S@ lub H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258305 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Faktycznie źle spojrzałem przyznaje mój błąd , Jeżeli tak to ja bym nie dawał bana tylko ew. kicka z powodem "zmień nick" wszedł by ponownie otrzymał by odpowiedniego bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258306 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Tak uważam że najpierw ostrzeżenie powino być którego nie dostałem .. OmI mnie zbanował .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2015 #258532 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Chętnie poznam opinię admina dotyczącą tego bana. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258723 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 24h minęło Admin się nie wypowiedział więc gracz dostaje ub niech Opiekun lub H@ odpowiednio ukara Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258724 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi