Kreatywny Napisano 11 Stycznia 2015 #257393 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Nick:Kreatywny Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre,miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwera. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach , skanują przed 7 sec , a czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki. A czasem więcej . Kontakt:Steam/Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kreatywny/80.72.40.110:27008/ PS.Wiem że moja aktywność w tym tygodniu spadła ale niestety sprawy prywatne ale już jest dobrze Postaram się być na serwerze minimum 2h dziennie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257399 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Jestem Za . Wiek + +- Aktywność , ale go często widziałem + Aktywny na forum +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 11 Stycznia 2015 #257405 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Nie znam Cię na tyle żeby powiedzieć tak. Ale może jak zaczniesz wchodzić na ts i pogadamy trochę to zmienię zdanie bo na serwerze siedzisz i kulturalny raczej jesteś. Wiec czekam osobie cie na ts . Często siedzę na kanale serwera ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 11 Stycznia 2015 #257561 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Jestem na TAK - Często na serverze - Steam - Kulturalny - Zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257563 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 MI sie wydaje, ze na chwile obecna nie trzeba adminow wiecej, ale skoro juz jest podanie to powiem tak, no okej, wymagania spelniasz, grac grasz ale tylko jedna uwaga, NIE BUGUJ WYZWAN Bo nie wraz widzialem jak np grales pod nickiem KreatywnY ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Stycznia 2015 #258395 Administrator Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi