Dzej Napisano 10 Stycznia 2015 #257171 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam mam problem z TeeSikiem mianowicie przed jego wlaczeniem juz procesor jest zuzywany w 17% jak tylko odpalam TS to jest 70 czsami 80% zuzycia procesora, pogadac to moge owszem ale jakies 3-5 min bo pozniej juz mnie przycina... Komputer mam po formacie i jedyne co na nim jest to Steam z CSem, TS i Firefox. Probowalem juz gameboostera, zmieniac priorytet ale to nie pomaga.Pluginy wszystkie mam wylaczone. komputer: pentium 4 3.2 ram 2gb GF7600 GT 256mb wiec chyba nie powinno byc problemu Wczesniej nie mialem tego problemu jak siedzialem na laptopie procesor 1.7ghz 128 grafiki i 1gb ramu jakby mogl ktos cos pomoc bede wdzieczny @ haha problem zlokalizowany moje wiatraczki juuz nie pracowaly takie byly zakurzone jakies 1,5 cmkurzu juz teesik lata jak potrzeba Mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 11 Stycznia 2015 #257480 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi