Klement Napisano 28 Lutego 2016 #403523 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Klement Godzina, data zdarzenia: 17:00, 28.02.2016r. Mapa: cs_alpin STEAM_ID / IP: Nie mam ***** pojęcia Uzasadnienie: Gramy na mapie alpin, ja w tt, jestem tam gdzie ta winda od strony tt położyłem sentry gun daleko od obu respów i mnie jakiś typ Vernix wywalił, miałem świetne perki, wściekłem się i powiedziałem do niego idioto bo każdy normalny o zdrowych zmysłach stwierdziłby, że nim jest - bo nim jest, tak samo jakby farmer miał mnie banować za to, że powiem do krowy krowy a ta krowa jest tą pie******** KROWĄ!!!!!!! Jak nie widzi gdzie kładę sentry gun to niech od razu nie wywala. Bardzo ***** ładnie proszę o unban za obrazę i zrobienie czegoś z tym idiotą [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza admina' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:43088464' [AMXBans] Your IP: '79.186.197.48' [AMXBans] ======================================= Z wyrazami szacunku, Klement. EDIT: Bez wyrazów szacunku, Klement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 28 Lutego 2016 #403526 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zapraszam admina @@Aagarok do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 28 Lutego 2016 #403530 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jakoś byłeś wkurzony na to, że @Raptorr dał Ci kicka zamiast innemu graczowi. Ale jak nawet to nie było do Raptorra, to ban za obrazę słuszny. A nawet i teraz obraził mnie "o zrobienie czegoś z tym idiotą". http://www54.zippyshare.com/v/eVRp5AhW/file.html Pozdrawiam, AGAR. EDIT: Ban wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 28 Lutego 2016 #403537 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Byłem świadkiem przez chwilkę na serwerze i kolega napisał "zróbcie coś z tym idiotą.." jak dla mnie to obraza admina. Nie mogę się tu wypowiadać, ale jesteś świadkiem. Klement dodam ciekawą historią, w którą Ty nie uwierzysz tak samo jak ja w Twoją. Działo się w to grze metin2 Historia miała miejsce 2lata temu, otóż poznałem piękna szamankę, myślałem że to ta jedyna, robiliśmy dosłownie wszystko razem, ona poleciała potem na faceta z lepszym eq, nie puściłem tego płazem, porobiłem co było trzeba i pokazałem kto tu jest królem, jej nowy facet legł na serwerze w gruzach ;3 ona chciała do mnie wrócić ale było za późno na przeprosiny. Za rok w szkole poznałem w klasie fajna dziewczynę, podobała mi się, miało być z tego coś więcej, przyszedłem do jej domu, komp odpalony widzę Metin (nadal w niego grałem), ona mówi ze kiedyś grała, a ja to pokaż konto bo sam gram, ona się loguje a tam ta szamanka, pierwsze zauroczenie, ta jedyna. Ona chciała bym pokazał swoje, nie zrobiłem tego, wyszedłem od niej i więcej razu z nią nie rozmawiałem. @edit Pewnie dostanę warna, ale to nic.. odpracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lutego 2016 #403538 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Nie posiadasz kultury, świadczy o tym Screen, jak i wypowiedzi świadków. 30 min to dobra kara. Do tego dostajesz +1 za kulturę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lutego 2016 #403539 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi