Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255670 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nick: Rumcajs. Wiek: 14,5 urodziny w kwietniu czyli 15 będzie Znajomość AMXX (x/10): 7-8 Staż na forum: Niewielki ale da się wszystko nadrobić. Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Dlaczego? Już mówie! Więc SUPPORTU jest dużo ale nie każdy wykazuje się aktywnością w Multi-AMXX. Chętnie pomogę ludziom w AMXX'ie. Pluginów pisać nie umiem ale znam AMXX na tyle dobrze , że w standardowych rzeczach w FTP pomogę. Chciałbym się wykazać i pokazać co niektórym , że mi zależy. Kontakt: 47020562 GG , TS3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Stycznia 2015 #255672 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Na NIE - Staż na forum - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Stycznia 2015 #255679 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Tak jak pisałem Ci na Shoutboxie. Popracuj nad dobrą opinią na forum, bo jak na razie jesteś z nami za krótko i większość użytkowników Cię po prostu nie kojarzy. Tym bardziej moja osoba. Zapraszam do spróbowania w nie dalekiej przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Stycznia 2015 #255680 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi