Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255443 Napisano 6 Stycznia 2015 Twój nick: Pchelk@ Nick oskarżonego: DZEJ DZEJ R Godzina i data zdarzenia: 23:45 Mapa: cs_wiocha Opis sytuacji: Witam składam skargę na Admina DZEJ DZEJ R z powodu zmian map zmienia sobie na którą on che zmienił sobie za cs_wioche, do glosowania dał 2 mapki do wyboru i to jakieś banalne niektórym graczom nie odpowiadała mapa nie mógł zrobić vota na zmianę czy nie, by problemu nie było.
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255446 Napisano 6 Stycznia 2015 Nie ma sie co spinac, bylo bardzo malo osob, do tego jeszcze gralismy na lipnej i DUZEJ mapie, to zmienil.. nic sie nie stalo strasznego.. dobrze ze to zrobil, bo bylo nas malo I dal do wyboru 2 male mapki z czego padla wiocha Bardzo dobrze zrobil
Dzej Napisano 6 Stycznia 2015 #255279 Napisano 6 Stycznia 2015 1. Skarga bez dowodow. 2. Gralismy mape de_rats4final dostawalem informacje na U@ ze ludzie nie znaja mapy i nie wiedza gdzie sa BSy oraz pytali czy w zwiazku z tym mozemy zmienic mape na jakas mniejsza? 3. zrobilem Vote na zmiane: rezultat na TAK. dalem 2 mapy cs_wiocha i cs _max, bo nie bylo za duzo ludzi pozatym w ostatnim czasie mniej grane byly. 4. Wiec nie rozumiem co Ty piszesz ze ludzia nie pasuje? jakos wszyscy dograli do konca, tylko Ty spamiles na u@ "zmien to" zrob Vote" 5. Tylko 2 mapy poniewaz jak daje 4 pokazuje mi glosowanie nieudane, przy dwoch jest okey.
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255447 Napisano 6 Stycznia 2015 1. Ja przeszedłem pod koniec mapy de_ratsfinal to nie wiedziałem ze chcieli Koniec Problemu Moja Wina Przepraszam DZEJ DZEJ R brak wiedzy
jar|luki Napisano 7 Stycznia 2015 #255457 Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
6 Sty
4
7 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 2 posts
Dzej 1 post