Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254742 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nick:BuA Wiek:16 Data rejestracji na forum:2015|01|06 Czas spędzony na forum:Nie dużo ale nadrobię Doświadczenie w ocenianiu:Bułem unban temem trzy razy Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak Dlaczego Ty?:Jestem ogarnięty umiem sprawdzić ss'y demka i dać ub Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1/2h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie:Mam na imię Jakub pochodzę z Rzeszowa a mieszkam w Dynowie.Interesuję się piłką halową i ręczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Stycznia 2015 #254775 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361863 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi