Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254685 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: sQuad Godzina, data zdarzenia: 06.01.2015 00:36 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:46.170.25.228 Uzasadnienie: http://www17.zippyshare.com/v/31592162/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 6 Stycznia 2015 #254697 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Białe niebo? Tylko spekuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254700 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A nie wiem bo nawet tego otworzyc nie wiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 6 Stycznia 2015 #254702 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie przypominam sobie, żeby na serwerze był plugin z białym niebem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #245040 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Znalazłem taki temacik na innym forum i w nim zawarta jest odpowiedź http://www.cscenter.pl/archiwum/11905-biale_niebo_whitewalls_maps.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #242885 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja nie mam pojęcia ale ostatnio coś mi się cs walił i wyskakiwała coś tam no to dałem fraze do google i ktoś napisał żeby z cs usunąć wszytskie pliki o rozszerzeniu jakimś tam już nie pamiętam jakim ale bylo z 500 pliczków no i cs działą ale ma pewne braki jak włanczam np to mam czarny ekran (nie ma tego policjanta w tle) i np się ścina czasem i w ustawieniach nie ma kilku ikonek i tyle chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #180913 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ale ja tam nic nie ściagalem te pliki usunąłem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #178181 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jest to traktowane jak użyucie skryptu ,a skrypty jak wiadomo są zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254703 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Bez jaj gram tu już dłuższy czas kupuje cały czas vipa i miałbym coś tam robić co nie wiem nawet co znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254704 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Miałem chyba 7 postów przed rozmową i wszytskei to był ssy i jakoś nigdy nic nie miałem tylko teraz jakaś dziwna akcja z jakimś niebem, wpisywałem jakieś komendy z yt żeby ping obniżyc możę to to? Usunąłem jakichś z 500 plików ( o takim samym rozszerzeniu bo cs nie działał) może to to spowodowało? Ktoś tak pisał na google że pomoże i pomogło ja nie wiem ock Bd pisał do H@ bo nie mam zamiaru tracić 25 zł i gry na tym servie bo nie wiadomo ock Narka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254705 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja również używam komend na zwiększenie fps ale u mnie niebo jest normalne a u cb jest białe . A jak przedstawiłem link do tematu z innego forum jest napisane że traktowane jest jako hax . PS> Nie pisz pod pod postem używaj opcji Edytuj EDIT: Decyzje co do twojego Bana pozostawiam S@ . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 6 Stycznia 2015 #254749 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 bez UB chyba że demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254763 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : sQuad [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 58301034 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.170.25.228 ' [AMXBans] =============================================== R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desrt.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertrt.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertbk.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertlf.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertft.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertup.tga R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/desertdn.tga Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Coś tu napisane że się na załadowało może to to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255113 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi