Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254081 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: chiraq Godzina, data zdarzenia: 1:50 Mapa: alxandra STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:20982004 Uzasadnienie: 7. Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min) BANA DOSTAŁEM ZA PZESKAKIWANIE NAD MURAMI\ PS. Jeżeli ban wygaśnie proszę o przerzucenie tematu do skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 5 Stycznia 2015 #254087 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Admin banując gracza poniżej 1h nie musi się tłumaczyć. Następnym razem przygotuj się. Dowody (demko) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #236709 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Mimo wszystko, proszę admina banującego o wyjaśnienie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 5 Stycznia 2015 #254445 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A co tu tłumaczyć? Txt to txt. Śmigał po txt to dostał bana, proste. Ssów przykro mi nie mam bo zrobiłem ssa sg źle postawionego i to też oto tego pana. Więc nie zapisały by mi się te z txt. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254482 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Znaczy ogólnie rzecz biorąc Opiekun COD MOD'a @FiGhT3r mówił abyśmy robili dowody gdy dany graczy jest na txt. Niech @FiGhT3r się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254558 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ogólnie jest to ban na 30 min wiec admin nie musi mieć dowodów ,ale każdy z adminów cod 200 miał powiedziane żeby dokumentować te bany ciebie $iwy również to obowiązuje na obecna chwile skończy się to tylko ostrzeżeniem ale następnym razem dowód ma być i nie będę brał pod uwagę żadnych wymówek .Składając odwołanie również mógłbyś przedstawić jakiś dowód.Ban wygasł wracaj do gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254559 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi