Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #254017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam mam problem. Dostałem dzisiaj bana grając na konspirancie, wstaw screeny na multi-head.pl. Okej wchodze do folderu gdzie mam cs'a i do cstrike a tam okazuje sie że ss'ów nie ma..... Pomoże ktoś gdzie one mogą sie znajdować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #254023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ok znalazłem .. Uff, ale teraz pomóżcie mi je wrzucić bo mam windows 8 i nie moge otworzyć tych zdjęć.. Jaki program pobrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2015 #254024 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nikt Ci nie każde ich otwierać. Wrzuć w paczkę i napisz prawidłowo temat w dziale UnBan Team. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2015 #254025 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 4 Stycznia 2015 #254027 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 skoro sie nie odpalales to nie musisz ich ogladac wpisz w google program do zdjec TGA i cos tam Ci wyskoczy. spakuj w rara i na zippyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi