Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253183 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Przemoo [16] Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: DD2 #1 STEAM_ID / IP: NS Uzasadnienie: Dostałem bana za cheatowanie. Proszę o udowodnienie mi tego gdyż nie używałem żadnych wspomagaczy. Link do bana: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=21545 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253215 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Proszę Admina Czarna o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 4 Stycznia 2015 #253220 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wystarczy zobaczyć demko z hltv jak latał na aimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253234 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To jest Pani zadanie wrzucić i rozpisać demko, ponieważ to Pani pokazuje dowód dlaczego gracz dostał perma za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 4 Stycznia 2015 #253246 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1501041145-de_dust2.dem.zip proszę bardzo Rozpisywanie według mnie jest zbędne gdyż wystarczy chwile popatrzeć jak lata Mu celownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Stycznia 2015 #253322 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 na "latajacy celownik" robi sie demka nie liczy na hltv ja na hltv nic nie widze dodatkowo moze ono byc zlagowane i wychodzic akcje z d.... jak dla mnie -B niech ktos jeszcze obejrzy dla pewnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253631 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Obejrzałem demko i nie wiem gdzie ona widzi skakanie celownika ... Wszystko naturalne + często laguje to demko . Czy mogę liczyć na ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 4 Stycznia 2015 #253749 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Racja, trochę laguje, ale jak dla mnie nie jest to czyste, no chyba że kolega ma ąz tak bardzo skill wyrobiony(wątpie). Niech sprawdzi jakiś s@ który oglądał niejedno demko i niejedną rzecz tutaj odnajdzie nieczystą":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253934 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Racja, trochę laguje, ale jak dla mnie nie jest to czyste, no chyba że kolega ma ąz tak bardzo skill wyrobiony(wątpie). Niech sprawdzi jakiś s@ który oglądał niejedno demko i niejedną rzecz tutaj odnajdzie nieczystą":) Czysto .. Uwierz Gram w tą grę kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Stycznia 2015 #253966 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 na demku ja nic nie widze by byl odpalony,,, dla mnie jest on czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 4 Stycznia 2015 #253967 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Po tym HLTV nie można ocenić czy gracz ma jakieś czity. Nauczcie się wpisywać w konsoli "RECORD" i nazwę DEMA, Admini serwera zawsze to powinni robi, a dowody będą jasne. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 4 Stycznia 2015 #253968 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi