Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252996 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Data i godzina: Cos kolo 21 :] Nick admina/gracza, który zawinił: Net , wujaszek oraz widoczni na demku. Świadkowie: a co dadza swiadkowie jak powie swoim przydupasom ze sie tak wyraze bo tak jest? kazdy to widzi i wie, ze admini liza mu dupe i on im, zeby nie dawali mu bana jak najezdza na rodzicow (niestety po tym zdarzeniu zaczelem nagrywac, jednak nagralo sie jak zyczy jednemu graczowi wylew ;/) Uzasadnienie: Te osoby dzialaja razem, banuja kogo chca ~ / ~ daja ub komu chca (przykladem jest wczoraj voofy unbanowany przez prawdopodobnie neta albo ELO), faworyzuja sie - lecz nikt im tego nie udowodni ;; oczywiscie mam nadzieje ze rozpatrujacy to admin siegnie po rozum do glowy a rozpatrzy to chociaz sam H@, gdyz tylko on powinnien rozpatrywac skargi moim zdaniem ;] Mianowicie chodzi tutaj o dzien dzisiejszy, gdy grac wujaszek wyzywaj wszystkich wiezniow - jezeli hltv nagraloby sie to nawet byloby widac jak zrobil na mnie fk i nie dostalem fd ktorego wymagalem. sprawa numer 2 - chodzi tu o zbanowanie mnie za rzekome "fk" ja koledze administratora NET, ktory tak naprawde zbanowal mnie bezpodstawnie, wszystko widac na demku ze nie mam fk, a to ze dalem sobie nick waligrucha nikogo nie obraza >.> przynajmniej nie tak jak moja matke :> Sprawa numer 3 - chodzi o gracza widocznym na demku chyba o nazwie bronie albo innym, nie pamietam ktore jest do ktorego gracza ale nie pamietam nickow 2 graczy ktorzy wieczorem wyzywali sie na innych graczach (wlasciwie na mnie) nie wiadomo z jakiego powodu ;] oraz gracza podrzucajacego bron i wspolpracujacego z TT bedac CT tylko poto, aby mnie zabił. Dowód: http://host1gb.net.pl/download.php?file=d91e67d7257fafc64f032021d78764bb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253003 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Stycznia 2015 #253004 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Skargę za chwilę rozpatrzę, lecz Ty kolego @Skargoskładacz oraz @AwP KoziK otrzymujecie perma za multikonto demo uszkodzone/ źle zapakowane co oznacza, że nie posiadacie dowodów. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Stycznia 2015 #253013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379803 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi