Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252834 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam, chciałbym aby mi wyjasniono co obraxliwego, czy też wulgarnego jest w wyrażeniu "ssij mine" za które otrzymałem przed chwilą bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252838 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 jak tylko zastosujesz sie do wzoru zapewne ktos zainteresuje sie tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252843 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ja wcale nie proszę o odbanowanie, a jedynie wyjaśnienie, miałem sporą przerwę od cs-a i waszych serwerów i nie wiem jak teraz wygląda u was podejście do tych spraw, chciałbym jedynie aby mi ktoś wyjaśnił choćby subiektywnym zdaniem skąd ban i czy jest to u was uznawane za obrazę czy wulgaryzm nie stosuje sie do wzoru bo zanim by ktokolwiek zdjął bana to sam mi zejdzie, chce tylko wyjasnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252852 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 jedyny ban na twoim ip to ban za zle postawiona mine a nie za to co pisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252858 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 wyraźnie miałem komunikat że ban za "wyrażenie", niestety teraz już nie sprawdzę, tak czy inaczej chciałbym wiedzieć czy stwierdzenie "ssij minę" jest traktowane jako obraza lub wulgaryzm na waszych serwerach, bo teraz nie wiem, na co można sobie pozwolić na waszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252868 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dobra nieważne prosze o zamknięcie/usunięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252870 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na prośbę autora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252871 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi