Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252729 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Moje drogie dzieci chyba wam sie pomyslily osoby z tego co wiem to podobno Morderca (Admin) mial czity bo nie wstawil czegos dema czy ssow nie pamietam. poza tym ludki ktorzy mnie nie znaja niech sie nie wypowiadaja tym ze zdradzilem sie bo cos sie komus przypomnialo choc jest w bledzie i nie podpisujcie pod tym co ktos napisal a nie macie o tym pojecia Takze pytania skoro tak to kto wie cos o tej mojej domniemanej zdradzie sieci ? kiedy to bylo i w jakich okolicznosciach? jesli na to pytanie dostane odpowiedz to bedziemy rozmawiac a nie opieracie sie na jakims domysle czy tez przypuszczeniu nie majac o niczym zielonego pojecia Gdybym zdradzil siec w ogole by mnie tutaj nie bylo;) Gdybym tez byl pupilem aquaxa mialbym przywroconego admina bez pisania podania (moi mali geniusze;) ) tutaj sluchamy glosu ludu a nie tych ktorzy cie nie lubia bo na u@ przypominasz im i ich obowiazkach i o tym ze ich tez obowiazuja cele mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Stycznia 2015 #252790 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja Ciebie nie znam, ale już zauważyłem w tobie coś czego nienawidzę. Składasz podania by przyjęli cię do grona ludzi (adminów), których irytujesz, wytykasz im błędy w sposób nie na miejscu, itp. Wydaje mi się, gdybyś dostał tego admina to zaczęły by się skargi na innych adminów, że są gorsi i gorzej wykonują swoje obowiązki. Próba dominowania nad ludźmi, z którymi powinno się współpracować ramię w ramię, nie jest dobrą rzeczą i tym sposobem zdobędziesz więcej wrogów niż przyjaciół. Jak ktoś napisał w twoim podaniu, GT było zresetowane dla wszystkich i to czy miałeś 10000000000h przegrane.. nic się nie liczy. Admini powinni być fair. A ty próbujesz wrócić na to stanowisko na skróty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 3 Stycznia 2015 #252795 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Podpieprzyłeś mnie do aquaxa. Gdy mu powiedziałem że mnie straszysz utrata rangi admina, uznał rozmowę za zakończoną i to wyśmiał . Jesteś śmieszną osobą, tak jak to eR. określił nie raz (taki dupo właz). Nie popieram Conska nigdy, ale za to co zrobił z waszymi podaniami, to przeszło moje oczekiwania, i chyba wam pokazał gdzie wasze miejsce w szeregu. I tak jak to kolega wyżej napisał, spinasz się na stołek admina po trupach innych. Żenujący jesteś człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Stycznia 2015 #252804 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Rozpoczęcie tematu.. "Moje drogie dzieci (...)" Zacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252817 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dokladnie kazdy ma prawo do wlasnego zdania mialem + - roczna rpzerwe nie maja pojecia o resetowanym GT Po trupach nie po trupach, przynajmniej wykonywalem swoje obowiazki i pilnowalem wszystkiego i nie bylo samowolki albo ktos wypelnia swoje obowiazki albo nie skoro jednych poganiamy do paki czy hostow sami idzmy z paka czy po hosty a nie fragujemy Dwa grosze przedstaw cala sytuacje a nie tylko sama koncowke powiedz od czego to wszystko sie zaczelo a dopiero potem na czym sie skonczylo. jestem zwyklym graczem nie toleruje chamstwa i wielkich grozb wobec mojej osoby jesli nie masz do dobrego powodu to nie zaczynaj klotni ani straszen bo nie wygrasz wtedy zaczales i przegrales i nie do konca przedstawiles koncowke jak tutaj Taki ze mnie typ, masz swoje obowiazki to je wykonuj a nie lecisz w kulki 1 z 2 zglaszamy wam wszystko an u@ wy olewacie i fragujecie sobie a potem banujecie nas za spam i reagujecie po jakims czasie... gdzie tu logika ? Kazdy admin powinien przynajmniej jakis czas posiedziec na spekcie i popatrzec na wszystko z gory takie jest moje zdanie Taki ze mnie typ widze problem to dzialam a nie tak jak wy fraguje sobie bo moze jeszcze nukacz wpadnie czy cos poczekam na odpowiedzi by dalej kontynuowac temacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252837 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 "O kurwa, powroty marnotrawnych synów, gdybym miał tu cokolwiek do powiedzenia, Ty i Twój ziom Rychu nie mielibyście wstępu ani na to forum, ani na te serwery. Buraczanym palantom mówię stanowcze nie. Obraziłem? Taki miałem zamiar." Slabe to bylo nawet jak na ciebie cons moja odpowiedz na to tez jest zawarta w podaniu Rycha dokladnie przez ciebie napisane za buraczanego palata dziekuje sam tez nim jestes trudno nie lubisz mnie ja ciebie tez chce to zablokujmi konto na forum na zlosc tez mi nie zrobisz o dziwo nawet sie nie poplacze ale tobie zylka peknie czy jeszcze nie ? Owszem peknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252839 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja sie w pelni zgadzam z Magikiem. Sam nie raz pisalem na U@, w roznych sprawach i bardzo czesto nie uzyskalem odpowiedzi, pisalem ze ktos ma czity, admin nawet nie wszedl na specta.. Nie chce tutaj nikogo wskazywac palcem, bo nie chce miec wrogow Dodam tylko, ze jezeli ktos zglasza sie na admina, sklada podanie i otrzymuje tego admina, to nie po to zeby miec radoche, ze sie jest kims wiecej, tylko z chwila otrzymania tej posady dochodza obowiązki.. I juz nie ma ze gra jest na pierwszym miejscu, tylko na pierwszym miejscu jest DBANIE O SERWER A jesli chodzi o Magika, to znam kolesia juz chiwle i wiem, ze zna sie na rzeczy, na adminowaniu, zna regulaminy i ma spore doswiadczenie w tej dziedzinie To chyba tyle, dzieki i bez spin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252845 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 The End. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252846 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi