Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252677 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Data i godzina: przed chwilką Nick admina/gracza, który zawinił: [PL]SebekAkaZabijaka;> Dowody: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f79c07801805f13f.html Uzasadnienie: Gram sobie normalnie a gracz ww na sayu z tekstem "elo wyłącz kurwa aima czy coś w tym stylu" trochę mnie to rozbawiło więc napisałem "elo aim hahahaha" a on do mnie "elo morda szmato",no niestety żadną szmatą nie jestem a to jest jednak wyzwisko już trochę bardziej obraźliwe więc proszę o odpowiedniego bana dla tego gracza niech się nauczy trochę kultury. IP: 185.15.0.7 pozderki elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252683 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Banned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252684 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi