Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252366 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Siemka. Sory za spam ale nigdy wcześniej nie wrzucałem SS a dziś dostałem od NATANKA i patrzyłem na poradnik więc ni mam folderu cstrike_polish a w folderze cstrike nie mam SS. Możecie jakoś pomóc? W APPDATA też patrzyłem. @EDIT najgorsze jest to, że nie moge wbić na serwer na którym mam admina ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252368 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Tu masz poradnik dokładny ss'y na 100 % masz http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252370 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Znaczy, dostałem je po wyjściu z serwera, bo gdy byłem na serwerze ich nie miałem. Więc może być to bug. @EDIT Przeszukiwaniu całego komputera pod nazwą "halflife" żadnego ss nie znalazło oto ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252381 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Halo, sory za spam, ale to dla nie ważne bo chciałbym adminować na JB, na którym mam admina, ale nie moge przez brak SS'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252468 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 szukaj wg poradnika wyszukiwarka malo kiedy znajduje te pliki ..... w folderach gry bankowo sa screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252661 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Chciałbym poinformować Cię jeżeli nie dostaniesz UB to wiąże się z utratą Admina (Banem na wszystkie serwery). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252666 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ale mam takie pytanie, czy jest możliwe abym dostał SS po wyjściu z serwera? Gdy byłem obecny na serwerze nie dostałem bana ani SS ani nic podobnego bo wyszedłem po końcu mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252674 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie ma takiej możliwości, po opuszczeniu serwera admin nie ma możliwości zrobienia Ci screeon`ów. Szukaj w bibliotece systemowej ze zdjęciami. c:/users/twoja_nazwa/pictures lub eksplorator windows, biblioteki, obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252681 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Też pusto, ehhh, nie ma to jak dobrze zagrać i dostać ss'y. Nie wiem co mam zrobić, dobrze mi szło po byłem świezo po mixie w GO i dobrze mi szło w 1.6 a tu puf i ss'y których nie dostałem podczas bycia na serwerze czy jak to sie tam odmnienia. @EDIT Przeszukałem calutki komputer gdzie się tylko da wyszukiwarką skanowaniem i ręcznym szukaniem i nic z tego nie wynikło. Nie wiem co wam jeszcze mam poradzić abym nie tracił admina. Nie wyczaruje wam tych ss'ów, może demko ściągnąć z tamtego dnia? No nie wiem co mam zrobić abyście mi uwieżyli że grałem czysto, chyba nie byłbym taki głupi aby czitować podczas gdy mam admina na serwerze tej sieci. Chciałbym aby te moje wypociny na coś się przydały ale wątpie aby był tutaj ktoś człowiekiem i sprawdził to jakoś w inny sposób albo coś. Procentowy, skąd ja mam ci te ss'sy wziąć? Z tyłka ich sobie nie wyjme a w cstrike w dokumentach, obrazach, appdata, nic nigdzie nie ma. Może przynajmniej te HLTV obejrzycie i sprawdzicie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Stycznia 2015 #252727 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem człowiekiem, sprawdziłem logi i wszystko się zgadza. Jeśli temat uważasz już za wyczerpany, stracisz rangę i będziesz musiał wykonać 100 reklam. Niestety innego wyjścia nie ma. Wszystkich traktujemy jednakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252734 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie, nie jest przedawniony. Dajcie czas do tej 20:00 czy której tam był ten ban na wrzucenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252819 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No masz czas do 23 a potem to tylko 100 reklam i utrata rangi Admina. Poszukaj dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252832 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wyjaśnione z Malu. Okazało się że ban na moje IP ale nie na mój nick oraz nie na mój SID. Poprostu ktoś z okolicy grał i dostał bana a ja że mam to samo IP dostałem razem z nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252840 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ty się zdecyduj, co wtedy robiłeś. Też pusto, ehhh, nie ma to jak dobrze zagrać i dostać ss'y. Nie wiem co mam zrobić, dobrze mi szło po byłem świezo po mixie w GO i dobrze mi szło w 1.6 a tu puf i ss'y których nie dostałem podczas bycia na serwerze czy jak to sie tam odmnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252847 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No nie dostałem bana podczas bytu na serwerze, więc myślałem że to jakiś bug że dostałem ss przyjrzałem sie wycinkowi bana z konsoli wraz z malu i zobaczylismy inny nick i brak sidu moge go nawet tutaj wkleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252853 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 tak czy siak wczoraj zostały zrobione ssy graczowi ale ich nie wstawił wiec jak dla mnie bez ub chyba ze czerwoni zdecyduja inaczej aczkolwikek nie ma zadnej pewnosci ze nie chciales pobawic sie na nsie przy wh czy po prostu masz bana po kims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252855 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie mam NS na kompie, nie mam zamiaru sprawiać sieci na której mam admina kłopotów z bycia cziterem. Jakbym chciał sie pobawić to albo na ruskich serwerach albo na botach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253975 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 @ref może się ktoś tym zająć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Stycznia 2015 #254040 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Stycznia 2015 #254237 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Na jakiej podstawie UB? Jakieś wyjaśnienia, co w końcu wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254630 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Stwierdziłem to na takiej podstawie ze admin banował gracza na jajlu o godzinie 19:22:48[link] a gracz NATANEK bana na dd2 dostał o godzinie 19:23:20 [link]mało możliwe ze gracz w ciągu nie całej minuty wyszedł z serwera włączył non steama i załadował serwer na dodatek mam hltv z dd2 [link] bo z jaila nie che się załadowac , na hltv z dd2 widać jak gracz NATANEK gra od początku mapy ,wiec to nie możliwe żeby był to Minister Les .Jeśli sadzicie ze coś zrobiłem żle jestem gotów ponieść konsekwencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi