Skocz do zawartości

Wytrzymałość perków

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Większość z Was grając na serwerze pewnie zauważyła, że gracze mają już większy niż 100 lvl. Z czym to się wiąże. Osoby zaczynające na serwerze nie mają szans i w dodatku perki, które mają im pomóc znikną szybciej niż myślą. Wystarczy, że napotkają gracza który gra śmiercią kilka razy i po platynowych nabojach zostaje tylko pamięć. Moim zdaniem jest to po prostu zniechęcające i wnoszę o to, aby wytrzymałość została usunięta. 

Temat zakładam, ponieważ sam zacząłem grać nową postacią i zaczyna mnie to lekko denerwować, że mając perk dzięki któremu mogę się wybić i starać dorównywać innym on znika bo nie ma szans na kogoś z wyższym poziomem. Nikt inny nie ma widzę czasu założyć tego tematu zająć się tym, więc postanowiłem napisać o tym i zrobić ankietę. Może zostać to uznane lub nie. Zobaczymy jak przyjmie to H@ i J@ serwera. Jak dobrze pamiętam któryś z H@ sieci wspominał o tym w temacie, ale nikt chyba nie miał odwagi odpisać mu na to. Mam nadzieję, że liczna liczba osób weźmie w tym udział i dojdziemy do porozumienia. 

Ja jestem absolutnie za tym, aby wytrzymałość została. Co da usunięcie wytrzymałości ? Nic. Przecież gdy gracz zauważy, że ma niski poziom wytrzymałości perku, zawsze może kogoś poprosić o naprawienie go bądź można też na szybko zmienić klasę na inną, a po chwili wrócić do starej. W ten sposób wytrzymałość się regeneruje do 100 i po problemie.

Na serwer przyszedłeś pograć czy zmieniać klasy cały czas? :> Bo jakoś mi się tego nie widzi. Skąd nowe osoby na serwerze, które nie zaglądają na forum mają to wiedzieć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...