Atnam Napisano 2 Stycznia 2015 #248321 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem że w cs jak wchodzę lub zbliżam się do smoq (granat dymny) to ilość fps mi gwałtownie spada i gra tak jakby zaczynała się ścinać ale wszystko się naprawia jak się już trochę oddale jaka może być tego przyczyna? Reinstalowałem cs nawet zmieniłem instalkę cs i pobrałem z mh ale problem jest dalej Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252036 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Prawdopodobnie to karta graficzna nie wyrabia przy smoke'u . Nie wiem, spróbuj usunąć config, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 2 Stycznia 2015 Autor #252040 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Kartę graficzną mi zmieniali i właśnie od tego czasu się tak chyba dzieje ale było dość dawno.. I jaki config? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252047 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Normalny, tam gdzie masz ustawienia keyboardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252265 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Mam ten sam problem, w sumie to nie przeszkadza tak bardzo w grze ; ) wystarczy ominąć bądź poczekać aż minie a to na rękę, ponieważ zauważysz wroga pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 2 Stycznia 2015 Autor #252289 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No tak ale to denerwujące jeżeli gram na mapce inferno a pod balkonem zawsze pełno właśnie tych granatów leci i tak tnie że ledwo co na zakrętach wyrabiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252294 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Możesz również zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 3 Stycznia 2015 Autor #252779 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Próbowałem i nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 4 Stycznia 2015 #253323 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Jaka masz karte graficzna i czy jest ona w laptopie czy w stacjonarce? Bo zintegrowana na pewno nie wyrobi w smogu. Jeżeli w laptopie i niezintegrowana to mogę Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253392 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mam stacjonarkę karta graficzna to Nivida Geforce4 MX 440 with AGP8X jest to karta chyba nie zintegrowana . Bo jak miałem tą co kiedyś ale eis chyba zepsuła to wydaje mi się że nie było problemu teraz mam inną i właśnie tak się dzieje może jest za słaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #250037 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 @wdz - ja mam lapka i niezintegrowaną (nVidia GTX660M) najnowsze sterowniki wgrane, synchronizacja pionowa wyłączona, uruchomienie procesu graficznego ustawione na nVidia.. I co by tutaj więcej zdziałać? Dodaję, że to raczej coś w cfg albo w lapku pokombinować, gdyż na o wiele starszym PC chodzi bez zastrzeżeń. Ps. Jednak trzeba było pokombinować w ustawieniach karty graficznej za pomocą specjalnego programu nVidia Inspector. Do zamknięcia. PS. Jak ktoś ma laptopa z dedykowaną kartą graficzną nVidii i nie chce mieć powyższego problemu, pomogę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 5 Stycznia 2015 Autor #254500 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Tylko że ja posiadam komputer stacjonarny ale dobra jakoś z tym jeszcze przeżyje najwyżej kupie nowego kompa Dzięki za pomoc I do zamknięcia chyba że ktoś coś jeszcze chce dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254803 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wejdź w ustawienia karty graficznej i jak najbardziej pogorsz wygładzanie krawędzi. Możesz też zmienić inne ustawienia na mniejsze. Filtrowania np. Z 8x na 2x itp. Pobaw się ustawieniami i włączaj csa new game dd2 rzuć smoke a komendą cl_showfps 1 sprawdzaj ilość fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Stycznia 2015 #254939 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Na prośbę. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Stycznia 2015 #254940 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi