Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Smoq spowalnia mi Csa xD

Atnam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem że w cs jak wchodzę lub zbliżam się do smoq (granat dymny) to ilość fps mi gwałtownie spada i gra tak jakby zaczynała się ścinać ale wszystko się naprawia jak się już trochę oddale jaka może być tego przyczyna? 

Reinstalowałem cs nawet zmieniłem instalkę cs i pobrałem z mh ale problem jest dalej 

Proszę o szybką pomoc 

Mam ten sam problem, w sumie to nie przeszkadza tak bardzo w grze ; ) wystarczy ominąć bądź poczekać aż minie a to na rękę, ponieważ zauważysz wroga pierwszego :D

Mam stacjonarkę karta graficzna to Nivida Geforce4 MX 440 with AGP8X jest to karta chyba nie zintegrowana .

Bo jak miałem tą co kiedyś ale eis chyba zepsuła to wydaje mi się że nie było problemu teraz mam inną i właśnie tak się dzieje może jest za słaba? 

@wdz -  ja mam lapka i niezintegrowaną (nVidia GTX660M) najnowsze sterowniki wgrane, synchronizacja pionowa wyłączona, uruchomienie procesu graficznego ustawione na nVidia..

I co by tutaj więcej zdziałać?

Dodaję, że to raczej coś w cfg albo w lapku pokombinować, gdyż na o wiele starszym PC chodzi bez zastrzeżeń.

Ps. Jednak trzeba było pokombinować w ustawieniach karty graficznej za pomocą specjalnego programu nVidia Inspector.

Do zamknięcia.

PS. Jak ktoś ma laptopa z dedykowaną kartą graficzną nVidii i nie chce mieć powyższego problemu, pomogę na PW.

Wejdź w ustawienia karty graficznej i jak najbardziej pogorsz wygładzanie krawędzi. Możesz też zmienić inne ustawienia na mniejsze. Filtrowania np. Z 8x na 2x itp. Pobaw się ustawieniami i włączaj csa new game dd2 rzuć smoke a komendą cl_showfps 1 sprawdzaj ilość fps.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...