Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251730 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 PODANIE By Policjant znakomity Siema Ciciałem złożyć podanie na waszym serwie na admina (darmowego) ponieważ gram i jest duzo cheaterów. Nick: Policjant znakomity Wiek: 16 Doswiadczenie(w byciu adminem) : Byłem adminem na innych serwerach Znajomość AMXX: Znam bo jak mówiłem miałem admina i jak byłem młodszy przyglądałem się bratu jak gra no i po prostu znam Staż w Cs-ie: Będzie z 5lat Grałem rok na ns a potem steam mi brat kupił od kolegi. Steam/Ns : Oczywiście Steam Dlaczego ty : Ponieważ wasz serwer mi sie spodobał zwłaszcza ten COD Mod 45k, ale to co mnie wkurzyło to cheatery grające na serwerach i po prostu przez to się grać nie da i chcę pomóc ogarnąć troszkę ich. Czas jaki dziennie poswięcasz na Cs-a : Tak z 4-5h dziennie a gdy będziesz szkoła tak 2-3h. Kontakt: Steam : Policjant znakomity ( mogę podać Id steam jak będzie potrzebne ) Mam nadzieje że się dostane. POZDRO---Policjant znakomity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 2 Stycznia 2015 #251732 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Masz jakies 6 minut na serwerze ( http://www.gametracker.com/player/POLICJANT%20ZNAKOMITY/80.72.40.110:27027/) to jakis żart?Narazie na nie , nadrób godziny to moze będę na tak . Aha, i konto założone ... 30 min temu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251735 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Może to na tej mapie... ogólnie mam z 2h już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 2 Stycznia 2015 #251738 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nawet jakby , musi byc minimum 20 h , oraz masz konto na forum założone pod podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251740 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To nie jest pod podanie po prostu złożyłem podanie bo są czity i pisze że darmowy to chciałem spróbować ja bd wchodzić na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 2 Stycznia 2015 #251743 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Od tyg jest 5 adminów na serwerze ,którzy wchodza cały czas .Byc moze dzis rano sie zdarzyło ze nie ma żadnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251752 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi