Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251337 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Cześć. Ostatnio przeglądając fora znalazłam konkurs w którym można wygrać nagrodę dla rozwoju sieci. Chcę pomóc aby ta sieć wygrała - każdy z was niech weźmie udział w tym konkursie. Im więcej osób weźmie udział tym większa szansa, że to nasza sieć go wygra. http://zamow-reklame.pl/viewtopic.php?p=16098#16098 Administratorzy mogą nagrodzić jakoś zwycięzcę która zgarnie reklamy dla sieci. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251347 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 To jest reklama bo widziałem to na innej sieci na cs:s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2015 #253254 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi