Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250736 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 jest możliwość wprowadzenia /voteban ? Bo w tej chwili np po serwerze grasuje Kapitan nickiem AZIATA na wh , ale admina nie ma . Wczoraj było przez 40 minut dwóch cziterów i nic , a tak to moglibysmy sobie radzić sami. Rozumiem admin też człowiek itd , ale serwer full , a nikogo nie ma. /m4$ter wbił na aimie 80 lvl i gra dalej pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Stycznia 2015 #250752 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Była kiedyś propozycja dodania tej komendy, ale została odrzucona. Ja oficjalnie nadal jestem na nie. Wystarczy zrobić demko, wrzucić na forum i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250753 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Demko można wrzucić, ale ban będzie po jakimś czasie a /voteban banuje od razu. Ja jestem na tak. Powinno być takie coś w standardzie na serwerze z taka grywalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Stycznia 2015 #250754 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Marna propozycja, potem przez to może być dużo problemów. Co do serwa, ogarnę się i wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 1 Stycznia 2015 #250755 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Na Nie i to zdecydowanie. Noo zbanujecie jednego czy dwóch PRAWDZIWYCH cziterów, a oprócz nich 10 innych graczy którzy potrafią strzelać i są czyści. Albo będziecie votować za to, że Was zabił. Kpina. Nie ma szans żeby takie coś zostało dodane, wprowadzi to większy chaos niż odpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250756 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Plugin nigdy nie zastąpi człowieka/admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Stycznia 2015 #250757 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Myślę, że wszystko wyjaśnione wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Stycznia 2015 #250759 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi