Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252893 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem za. Odniosę się do wypowiedzi kolegi, "że to jest sieć CS, a nie LoL." Chyba zbyt głupie byłoby, jakby strona działała monotonicznie, ciągle o tematyce CS. Potrzeba jakichś nowości, świeżości i autor nam to proponuje. Jednoznacznie zgłosiłbym się, jeśli pomoże to w organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252899 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem za Zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252906 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ciesze się, że taka liczna liczba osób popiera moją propozycję. Teraz najbardziej chciałbym usłyszeć co o tym sądzi administracja. Co do organizacji. Na pewno nie chciałbym robić tego sam. Potrzebował bym do pomocy osobę, ewentualnie 2. Po zaakceptowaniu propozycji przez administrację pomyślimy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Stycznia 2015 #252914 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Napisz do osób które są zainteresowane, zbierz pomocników i zorganizujcie zapisy. Ustalcie terminarz i życzymy miłej gry oraz powodzenia w całym turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Stycznia 2015 #252915 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi