Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250157 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nick: ? Play Hard Go Pro Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem w 1.6 , posiadałem własny serwer ts i cs do mm . Znajomość AMXX : mama i tata google oraz skillowe umiejętsnosći szybkiego nauczania : amx_kick , amx_ban , amx_addban itp Staż w CS-sie: 8 lat + 2 lata non steam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jestem dobrym graczem często gram do późna lub bardzo późno zaczynam , co tak na prawdę zwróciło moją uwagę na brak admina wieczorową porą bądź też bardzo późno co utrudnia grę innym z powodu chociażby graczy AFK którzy blokują slot dla innych. Jestem doświadczony i zmobilizowany co czyni mnie bardziej dojrzałym i gotowym na podjecie wyzwania i odpowiedzialności jaką jest funkcja admina. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-8 czasami długie godziny i że na wet nie wiem jak szybko czas mi mija. Kontakt: Steam http://www.gametracker.com/player/%E2%98%85%20Play%20Hard%20Go%20Pro/91.185.185.20:28075/ POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 31 Grudnia 2014 #250174 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Admin [CS:GO ODD2]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250669 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 chyba nie tan dział "Admin [CS:GO ODD2]". jest dla adminów tylko nie podanie o admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #290162 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [CS:GO ODD2]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi