Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249786 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich i zapraszam do wypowiadania sie na ten temat. Widzialem cos podobnego nizej ale coz ^^. Wiec: 1) wylaczyc ogólne chodzenie po ludziach po smierci i dodac to zeby ludzie widzieli tylko swoj team i tylko ze swojej druzyny mogli ze soba sie komunikowac(tak jak na rankedach) --- szybsze info bo nie kazdy jest na tyle inteligentny zeby uzywac mikrofonu 2) chyba jeszcze troche o 1 zmniejszyc liczbe auto kamp^^ To tyle zapraszam do dyskusji no i mam cos co mi sie przypomnialo 3) nie wiem moze jest to juz na serwerze ale zeby admin mial ustawione all talk wtedy bedzie mogl latwiej porozumiec sie ze wszystkimi graczami i pomoc im zrozumiec regulamin serwera Pozdrawiam Usmiech -=Białystok=- ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249808 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 1) bym nie zmieniał. 2) fakt że by było można bardzo ogarniczyć ludzie strzasznie się denerwują jak padają to oczywiste że jak oni grają to jest okej ale ogarniczyć do mniejszej ilośći by wypadało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250140 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ja bym tylko zmienił ten 2 punkt , strasznie denerwujące są te autokampy w dużych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260917 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 PROPOZYCJA kolejna all talk dla adminow ulatwi napewno to komunikacje z innymi graczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261552 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Też jestem na tak z tą propozycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 21 Stycznia 2015 #262157 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 All talk może być ale reszta propozycji jest słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262609 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 juz odrazu słabe sa dobre i napewno wszystke 3 usprawnia prace serwera( a napewno adminow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 #263684 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dlaczego nie, ja jestem za tymi propozycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Stycznia 2015 #264299 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 1. Niech zostanie tak jak jest. 2. Podest + autokampa to już wygrana runda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290290 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi