Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249632 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Tak naprawdę to nie proszę o UB, bo wiem, że popełniłem błąd, ale ciekawi mnie, dlaczego go dostałem po powiedzeniu jednego słowa oraz bez żadnego ostrzeżenia ze strony Admina. Twój nick podczas gry: Mateusz~ Godzina, data zdarzenia: Około 17:00, 30.12.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:20660052 Uzasadnienie: Graliśmy na dd2, początek rundy, większość ct poszła na długą, lekki bulwers z mojej strony i w amoku powiedziałem coś w stylu: "Pojeb**o Was, ponad 1/3 teamu na długiej" po czym po chwili dostałem bana, a głupio mi, bo dobrze szło i za większe przewinienia ludzie nie dostawali nic, więc to trochę niesprawiedliwe... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249640 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No nie powiem poniosło trochę SakO_Balantines ale będziesz miał nauczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249644 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No właśnie co do tej nauczki to trochę nie bardzo tu to pasuje(staram się być kulturalny), bo czasami kultura na serwerze jest niska, gdy nawet jakiś Admin jest, to przynajmniej upomni, nie wchodzę tu na czyjąś kompetencje, ale nie trzeba psuć gry i być w gorącej wodzie kąpanym, bo każdemu się może wypsnąć kilka słów w gniewie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249650 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To przeprosić można na u@ i będzie okej a Sako jest wrażliwy na punkcje przeklinania więc nie lubi tak jak ja może miał zły dzień po prostu czekamy na jego wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249651 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Rozumiem, ale nawet nie miałem czasu na przeprosiny No cóż, każdy może mieć zły dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249672 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Zamykam na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249673 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi