guciu_ Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Chłopaki mam problem z fps'ami zawsze grałem i miałem 100 z czymś fps a teraz coś się zepsuło i mam 60 ? Wie ktoś co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wyłączyłeś synch w cs hd models i zaznaczyłeś opcje low graphics i dalej nic ? Spróbuj w konsoli cs wpisać gl_ansio 0 i gl_vsync 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Temat do zamknięcia juz wszystko ok A tobie Sebakiller dzięki ,że próbowałeś pomóc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wedle życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi