Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249104 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Imię: Tomek Wiek: 18 lat. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: GG: 50687600 Staż na forum: 172 dni, jeśli się nie mylę. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem redaktorem na innej sieci, szło mi całkiem nieźle, więc chciałbym spróbować ponownie swoich sił. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Jestem recenzentem i członkiem AMXX Support. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Nikt nie jest idealny, myślę, że mocne 7/8. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Mnóstwo, na pewno kilka godzin dziennie. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Wywiad dodam przed godzinką 23, przejściowe problemy z internetem. Gorąco przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249107 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jestem na Tak Staż na forum Wiek poprawna znajomośc interpunkcji i ortografi umie robic wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 29 Grudnia 2014 #249129 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Na TAK - Sumiennie wykonuje powierzone mu dotychczas funkcje - Wiek - Staż na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249169 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Na tak Wiek Staż Pisownia Staranność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #264762 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361782 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi