Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Ts3 na androida

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem jak najbardziej za, bardzo dużo czasu przesiaduję na telefonie i coś takiego ewidentnie mi się przyda.

Napisano

o.O dobrze szukałem ostatnio ts właśnie na telefon ale płatne było lub trzeba było się połączyć z pc zobaczymy jak będzie działać.

Napisano

ehhh, na forum nie powinno się wspierać piractwa. Za to można beknąć (nie tylko osoby udostępniające, lecz także administratorzy strony)

Szkoda Wam wydać 7 zł i mieć legalną wersję?

najwidoczniej tak.

@edit:

takie pytanie? za czym Wy jesteście ("jestem za"), tutaj nie było pytania wymuszającego takiej odpowiedzi.

Napisano

Przecież na co dzień napewno ,każdy pobiera jakieś programy i na pewno z kopiowane ale czy to nasza wina ,że pobierzemy sobie tą aplikacje albo inną ??

JNSRR a ty nie bądź taki święty bo założe się ,że na pewno pobierałes aplikacje tym podobne.

Napisano

To nie jest piractwo. Jest to sprawdzone. Było to zamieszczone na stronie uTorrent a to jest strona zabezpieczona.

-.- -.- teraz to dałeś do pieca, to jest piractwo. Wiem coś o tym :), więc tak jeżeli uTorrent by kupił tyle razy TS3 na telefon, ile osób ściągnęło to by nie było.

Piractwo to ściąganie z internetu KOPI danego pliku (gry itp.) oraz dalsze jego udostępnianie.

argument jeden a prosty, obali każdy Twój argument.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...