Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248803 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witam chciałbym się dowiedzieć jak zrobić żęby nie było iwdać zmiany broni . Fajnie to wygląda i wgl . I czy to jest Dozwolone ? DDzięki za odp // Z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #245394 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Z tego co słyszałem jest to dozwolone. Jeśli chodzi ci o to podaje ci link do filmiku jest tam wszystko objaśnione. https://www.youtube.com/watch?v=OeLF9zGeyuQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249175 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dozwolone jest Ale nie wiem Czy w ESL jest dozwolona ale jeśli chodzi tylko o serwery normalne wydaje mi się że nie ma problemu przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249270 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dzieki za odp bardzo mi pomoglo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2014 #250274 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi