Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248122 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zostałem zbanowany na jailbreak'u przez Malu, ponieważ byłem w ct i nie miałem mikro. Ja nie żyłem więc pomyślałem że nie będzie mnie słyszał więc nic nie mówiłem bo nawet nie kazał. Ludzie się pchali do ct ale oni nie ogarniali. Jedna z osób ma wtyki u adminów i powiedział że chce iść do ct. Malu mu pozwolił i zaczął wywalać wszystkich z ct. Ja wbiłem na serwer i od razu poszedłem do ct, bo wiedziałem że ogarnę ich. Po chwili dostałem bana od Malu za "brak mikra" choć ta osoba co chciała iść do ct sama się zdziwiła za co mnie zbanował. Świadkowie: Wszyscy co są na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Grudnia 2014 #248137 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 No ale sam przyznałeś się, że nie masz mikro, więc ban słuszny, więc czego od Nas oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248150 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248151 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi