Cthulhu2 Napisano 27 Grudnia 2014 #248077 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 [align=center] [/align] Wiek: Hot 18 Staż na forum: 29 dni Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Nie mi oceniać sam sobie mogę dać jakieś 6/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Recenzje będę zdawał jedynie z filmów a tych mam za pasem multum. Wydaje mi się ze będę w stanie dać te minimum dwie recenzje na tydzień z filmów. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Vidocq Film opowiada historie detektywa Vidocq który ginie w niewyjaśnionych okolicznościach prowadząc śledztwo na temat zamaskowanego mordercy Alchemika. Zaginiecie Vidocqa stanęło w miejscu a pisarz który zaczął pisać o nim biografie postanowił wszcząć własne śledztwo, z nadzieja ze rozwiąże zagadkę zniknięcia sławnego detektywa i ukończy swoja książkę. Film ma bardzo intrygująca fabule i nieoczekiwane zwroty akcji, a nasz niedoświadczony w życiu pisarz napotka na swojej drodze wiele niebezpiecznych sytuacji, ciekawych postaci jak i zagadek które będzie musiał rozwikłać by dojść do sedna sprawy. Gdy na ekranie pierwszy raz zobaczymy Alchemika pojawi się nam wiele pytań i wątpliwości w to kim, lub czym on na prawdę jest... Od siebie dodam ze postać Alchemika strasznie mi przypomina główna postać z Assasins Creed. Film jest osadzony w latach 1830 idealnie oddaje klimat tamtych czasów. Gra aktorska, stylizacja i efekty specjalne dla tego typu kina na tamte lata są według mnie na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Grudnia 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #248079 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nio jestem na tak recenzja dobra ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 27 Grudnia 2014 #248081 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jestem na Tak +Znajomość ortografii +Dobra recenzja filmu +Mam ochotę obejrzeć ten film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248088 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Pewnie że na Tak Bene będziesz miał co robić +Miło się czyta +Ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Grudnia 2014 #248092 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na tak -Recenzja fajna -Aktywny -Brak błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 #248096 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Dobra recenzja, ortografia, interpunkcja... Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248106 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 bardzo dobra recenzja oraz interpunkcja jestem na duze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 27 Grudnia 2014 #248117 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na tak powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Grudnia 2014 #248118 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na TAK - Dobra recenzja - Ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie - Wiek - Staż na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248198 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na TAK: +Interpunkcja i ortografia na dobrym poziomie +Wiek +Staż +Brak błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 28 Grudnia 2014 Grafik #248221 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na Tak -wiek -dojrzały dobór słownictwa -umiejętność dobrania własnych słów -duża liczba obejrzanych filmów ( tak dodatkowo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Grudnia 2014 #248225 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Oczywiście na tak Recenzja bardzo fajna Duża elokwencja Jesteśmy pewni, że nas nie zawiedziesz Ps. Poproszę jakieś recenzje z horrorów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Grudnia 2014 #248238 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na Tak Bardzo dobra recenzja Oczywiście dasz sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248239 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na tak: + Recenzja spodobała mi się + Ortografia jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor #248242 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Oczywiście na tak Recenzja bardzo fajna Duża elokwencja Jesteśmy pewni, że nas nie zawiedziesz Ps. Poproszę jakieś recenzje z horrorów ;D Będzie Wybrałem ten film na podanie tylko, ciekawsze zostawiłem na później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 28 Grudnia 2014 #248295 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 A ja dopatrzyłem się błędu, przed słowem "że" stawiamy przecinek Ogólnie nie ma na co narzekać. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 28 Grudnia 2014 #248298 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na tak. Nawet mnie wciągnęło i zainteresowało, a o to chodzi. Także jeszcze raz na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Grudnia 2014 #248305 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Akurat jeśli chodzi o interpunkcję, to przydałoby się sporo poprawek, ale uważam, że nieźle sobie poradziłeś. Może i Ty przyłączysz się do przebudzenia naszej redakcji. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor #248330 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Z interpunkcją zawsze miałem problemy i już do końca życia mieć będę.. Ale patrząc na komentarze wyżej, osób które mówią, że wszystko jest OK!.. sam nie jestem Staram się nie robić błędów ortograficznych, interpunkcja może się sama z siebie podciągnie.. z czasem.. Większość rzeczy sprawdzam spell-checkiem bo byłoby byków a byków haha Głównie chodzi mi o fajne przekazanie filmu i zachęcenie do oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 28 Grudnia 2014 #248335 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 recenzja ok, chociaż nie przekonała mnie do obejrzenia (nie przez słabą recenzje, tylko przez gatunek filmu). Oczywiście na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248365 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na nie, popracuj nad interpunkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248373 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 jestem na tak +interpunkcja +ortografia +fajna recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248432 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Sama recenzja jest bardzo dobra ,zawsze pisz takie recenzje. W ciągnęła mnie do przeczytania ,a co do interpunkcji nie każdy jest idealny". Oczywiście jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Grudnia 2014 #248497 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na tak, świetna recenzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 29 Grudnia 2014 #248805 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi