Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span>[RECENZENT] Cthulhu

Cthulhu2

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]

[/align]

Staż na forum: 29 dni

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Nie mi oceniać :) sam sobie mogę dać jakieś 6/10

Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Recenzje będę zdawał jedynie z filmów a tych mam za pasem multum. Wydaje mi się ze będę w stanie dać te minimum dwie recenzje na tydzień z filmów.

Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać):

Vidocq

7469390.6.jpg

Film opowiada historie detektywa Vidocq który ginie w niewyjaśnionych okolicznościach prowadząc śledztwo na temat zamaskowanego mordercy Alchemika. Zaginiecie Vidocqa stanęło w miejscu a pisarz który zaczął pisać o nim biografie postanowił wszcząć własne śledztwo, z nadzieja ze rozwiąże zagadkę zniknięcia sławnego detektywa i ukończy swoja książkę. Film ma bardzo intrygująca fabule i nieoczekiwane zwroty akcji, a nasz niedoświadczony w życiu pisarz napotka na swojej drodze wiele niebezpiecznych sytuacji, ciekawych postaci jak i zagadek które będzie musiał rozwikłać by dojść do sedna sprawy. Gdy na ekranie pierwszy raz zobaczymy Alchemika pojawi się nam wiele pytań i wątpliwości w to kim, lub czym on na prawdę jest...

Od siebie dodam ze postać Alchemika strasznie mi przypomina główna postać z Assasins Creed. Film jest osadzony w latach 1830 idealnie oddaje klimat tamtych czasów. Gra aktorska, stylizacja i efekty specjalne dla tego typu kina na tamte lata są według mnie na wysokim poziomie

Oczywiście na tak 

Recenzja bardzo fajna 

Duża elokwencja  

Jesteśmy pewni, że nas nie zawiedziesz ;)

Ps. Poproszę jakieś recenzje z horrorów ;D 

Będzie :D Wybrałem ten film na podanie tylko, ciekawsze zostawiłem na później :D

Z interpunkcją zawsze miałem problemy i już do końca życia mieć będę.. Ale patrząc na komentarze wyżej, osób które mówią, że wszystko jest OK!.. sam nie jestem :D

Staram się nie robić błędów ortograficznych, interpunkcja może się sama z siebie podciągnie.. z czasem..  Większość rzeczy sprawdzam spell-checkiem bo byłoby byków a byków haha :)

Głównie chodzi mi o fajne przekazanie filmu i zachęcenie do oglądania! 

Sama recenzja jest bardzo dobra ,zawsze pisz takie recenzje. W ciągnęła mnie do przeczytania ,a co do interpunkcji nie każdy jest idealny". Oczywiście jestem na Tak.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...