Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span>[RECENZENT] Cthulhu

Cthulhu2

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]

[/align]

Sta偶 na forum: 29 dni

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Brak

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Nie mi ocenia膰 :) sam sobie mog臋 da膰 jakie艣 6/10

Ilo艣膰 czasu jak膮 po艣wi臋cisz na zdawanie recenzji: Recenzje b臋d臋 zdawa艂 jedynie z film贸w a tych mam za pasem multum. Wydaje mi si臋 ze b臋d臋 w stanie da膰 te minimum dwie recenzje na tydzie艅 z film贸w.

Przyk艂ad jednej recenzji (napisana samemu, internetem mo偶na si臋 wspomaga膰):

Vidocq

7469390.6.jpg

Film opowiada historie detektywa Vidocq kt贸ry ginie w niewyja艣nionych okoliczno艣ciach prowadz膮c 艣ledztwo na temat zamaskowanego mordercy Alchemika. Zaginiecie Vidocqa stan臋艂o w miejscu a pisarz kt贸ry zacz膮艂 pisa膰 o nim biografie postanowi艂 wszcz膮膰 w艂asne 艣ledztwo, z nadzieja ze rozwi膮偶e zagadk臋 znikni臋cia s艂awnego detektywa i uko艅czy swoja ksi膮偶k臋. Film ma bardzo intryguj膮ca fabule i nieoczekiwane zwroty akcji, a nasz niedo艣wiadczony w 偶yciu pisarz napotka na swojej drodze wiele niebezpiecznych sytuacji, ciekawych postaci jak i zagadek kt贸re b臋dzie musia艂 rozwik艂a膰 by doj艣膰 do sedna sprawy. Gdy na ekranie pierwszy raz zobaczymy Alchemika pojawi si臋 nam wiele pyta艅 i w膮tpliwo艣ci w to kim, lub czym on na prawd臋 jest...

Od siebie dodam ze posta膰 Alchemika strasznie mi przypomina g艂贸wna posta膰 z Assasins Creed. Film jest osadzony w latach 1830 idealnie oddaje klimat tamtych czas贸w. Gra aktorska, stylizacja i efekty specjalne dla tego typu kina na tamte lata s膮 wed艂ug mnie na wysokim poziomie

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Oczywi艣cie na tak聽

Recenzja bardzo fajna聽

Du偶a elokwencja 聽

Jeste艣my pewni, 偶e nas nie zawiedziesz ;)

Ps. Poprosz臋 jakie艣 recenzje z horror贸w ;D聽

B臋dzie :D Wybra艂em ten film na podanie tylko, ciekawsze zostawi艂em na p贸藕niej :D

Odno艣nik do komentarza

Z interpunkcj膮 zawsze mia艂em problemy i ju偶 do ko艅ca 偶ycia mie膰 b臋d臋.. Ale patrz膮c na komentarze wy偶ej, os贸b kt贸re m贸wi膮, 偶e wszystko jest OK!.. sam nie jestem :D

Staram si臋 nie robi膰 b艂臋d贸w ortograficznych, interpunkcja mo偶e si臋 sama z siebie podci膮gnie.. z czasem.. 聽Wi臋kszo艣膰 rzeczy sprawdzam spell-checkiem bo by艂oby byk贸w a byk贸w haha :)

G艂贸wnie chodzi mi o fajne przekazanie filmu i zach臋cenie do ogl膮dania!聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Sama recenzja jest bardzo dobra ,zawsze pisz takie recenzje. W ci膮gn臋艂a mnie do przeczytania ,a co do interpunkcji nie ka偶dy jest idealny". Oczywi艣cie jestem na Tak.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...