Cthulhu2 Napisano 27 Grudnia 2014 #248077 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 [align=center] 聽 聽 聽 [/align] 聽 聽 Wiek: Hot 18 Sta偶 na forum: 29 dni Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Brak Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Nie mi ocenia膰 sam sobie mog臋 da膰 jakie艣 6/10 Ilo艣膰 czasu jak膮 po艣wi臋cisz na zdawanie recenzji: Recenzje b臋d臋 zdawa艂 jedynie z film贸w a tych mam za pasem multum. Wydaje mi si臋 ze b臋d臋 w stanie da膰 te minimum dwie recenzje na tydzie艅 z film贸w. Przyk艂ad jednej recenzji (napisana samemu, internetem mo偶na si臋 wspomaga膰): 聽 Vidocq 聽 聽 聽 聽 Film opowiada historie detektywa Vidocq kt贸ry ginie w niewyja艣nionych okoliczno艣ciach prowadz膮c 艣ledztwo na temat zamaskowanego mordercy Alchemika. Zaginiecie Vidocqa stan臋艂o w miejscu a pisarz kt贸ry zacz膮艂 pisa膰 o nim biografie postanowi艂 wszcz膮膰 w艂asne 艣ledztwo, z nadzieja ze rozwi膮偶e zagadk臋 znikni臋cia s艂awnego detektywa i uko艅czy swoja ksi膮偶k臋. Film ma bardzo intryguj膮ca fabule i nieoczekiwane zwroty akcji, a nasz niedo艣wiadczony w 偶yciu pisarz napotka na swojej drodze wiele niebezpiecznych sytuacji, ciekawych postaci jak i zagadek kt贸re b臋dzie musia艂 rozwik艂a膰 by doj艣膰 do sedna sprawy. Gdy na ekranie pierwszy raz zobaczymy Alchemika pojawi si臋 nam wiele pyta艅 i w膮tpliwo艣ci w to kim, lub czym on na prawd臋 jest... 聽 聽 Od siebie dodam ze posta膰 Alchemika strasznie mi przypomina g艂贸wna posta膰 z Assasins Creed. Film jest osadzony w latach 1830 idealnie oddaje klimat tamtych czas贸w. Gra aktorska, stylizacja i efekty specjalne dla tego typu kina na tamte lata s膮 wed艂ug mnie na wysokim poziomie 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Grudnia 2014 #248079 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nio jestem na tak recenzja dobra ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 27 Grudnia 2014 #248081 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jestem na Tak 聽 +Znajomo艣膰 ortografii 聽 +Dobra recenzja filmu 聽 +Mam ochot臋 obejrze膰 ten film Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248088 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Pewnie 偶e na Tak Bene聽 b臋dziesz mia艂 co robi膰 聽 +Mi艂o si臋 czyta 聽 +Ortografia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Grudnia 2014 #248092 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na tak 聽 聽 聽 -Recenzja fajna 聽 -Aktywny 聽 -Brak b艂ed贸w 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 #248096 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Dobra recenzja, ortografia, interpunkcja... Jestem na tak.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248106 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 bardzo dobra recenzja oraz interpunkcja jestem na duze TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 27 Grudnia 2014 #248117 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na tak powody wy偶ej聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 27 Grudnia 2014 #248118 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na TAK 聽 - Dobra recenzja 聽 - Ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie 聽 - Wiek 聽 - Sta偶 na sieci 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248198 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na TAK: 聽 +Interpunkcja i ortografia na dobrym poziomie 聽 +Wiek 聽 +Sta偶 聽 +Brak b艂臋d贸w 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 28 Grudnia 2014 #248221 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na Tak 聽 聽 聽 -wiek 聽 -dojrza艂y dob贸r s艂ownictwa 聽 -umiej臋tno艣膰 dobrania w艂asnych s艂贸w 聽 -du偶a liczba obejrzanych film贸w ( tak dodatkowo ) 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Grudnia 2014 #248225 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Oczywi艣cie na tak聽 聽 聽 聽 Recenzja bardzo fajna聽 聽 Du偶a elokwencja 聽 聽 Jeste艣my pewni, 偶e nas nie zawiedziesz 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ps. Poprosz臋 jakie艣 recenzje z horror贸w ;D聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 28 Grudnia 2014 #248238 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na Tak 聽 聽 聽 Bardzo dobra recenzja聽 聽 Oczywi艣cie dasz sobie rad臋聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248239 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na tak: 聽 + Recenzja spodoba艂a mi si臋 聽 + Ortografia jest w porz膮dku聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor #248242 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 聽 Oczywi艣cie na tak聽 聽 聽 聽 Recenzja bardzo fajna聽 聽 Du偶a elokwencja 聽 聽 Jeste艣my pewni, 偶e nas nie zawiedziesz 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ps. Poprosz臋 jakie艣 recenzje z horror贸w ;D聽 聽 聽 聽 聽 B臋dzie Wybra艂em ten film na podanie tylko, ciekawsze zostawi艂em na p贸藕niej 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 28 Grudnia 2014 #248295 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 A ja dopatrzy艂em si臋 b艂臋du, przed s艂owem "偶e" stawiamy przecinek 聽 Og贸lnie nie ma na co narzeka膰. Na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 28 Grudnia 2014 #248298 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na tak. 聽 聽 聽 Nawet mnie wci膮gn臋艂o i zainteresowa艂o, a o to chodzi. Tak偶e jeszcze raz na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Grudnia 2014 #248305 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Akurat je艣li chodzi o interpunkcj臋, to przyda艂oby si臋 sporo poprawek, ale uwa偶am, 偶e nie藕le sobie poradzi艂e艣. Mo偶e i Ty przy艂膮czysz si臋 do przebudzenia naszej redakcji. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor #248330 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Z interpunkcj膮 zawsze mia艂em problemy i ju偶 do ko艅ca 偶ycia mie膰 b臋d臋.. Ale patrz膮c na komentarze wy偶ej, os贸b kt贸re m贸wi膮, 偶e wszystko jest OK!.. sam nie jestem 聽 Staram si臋 nie robi膰 b艂臋d贸w ortograficznych, interpunkcja mo偶e si臋 sama z siebie podci膮gnie.. z czasem.. 聽Wi臋kszo艣膰 rzeczy sprawdzam spell-checkiem bo by艂oby byk贸w a byk贸w haha 聽 聽 聽 G艂贸wnie chodzi mi o fajne przekazanie filmu i zach臋cenie do ogl膮dania!聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 28 Grudnia 2014 #248335 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 recenzja ok, chocia偶 nie przekona艂a mnie do obejrzenia (nie przez s艂ab膮 recenzje, tylko przez gatunek filmu). Oczywi艣cie na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248365 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na nie, popracuj nad interpunkcj膮. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248373 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 jestem na tak 聽 +interpunkcja 聽 +ortografia 聽 +fajna recenzja 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248432 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Sama recenzja jest bardzo dobra ,zawsze pisz takie recenzje. W ci膮gn臋艂a mnie do przeczytania ,a co do interpunkcji nie ka偶dy jest idealny". Oczywi艣cie jestem na Tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Grudnia 2014 #248497 Udost臋pnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na tak, 艣wietna recenzja. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 29 Grudnia 2014 #248805 Udost臋pnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi