Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247911 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Data i godzina:dzis Nick admina/gracza, który zawinił:Sasanik Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Sasanik. [AMXBans] There are 29 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : eddard stark [AMXBans] Reason : ' miny drzwi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 640371 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.11.226.153 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:caly serwer Uzasadnienie: Dzis juz 2 razy dostalem bana na westwoodzie i za to ze miny w przejsciu, a miny nie byly w przejsciu tylko przed. Mam nadzieje, że to rozstrzygniecie wkońcu bo utrudniają gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Grudnia 2014 #247918 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Czekamy na admina Sasanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247928 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Heh o ile mnie pamiec nie myli ostatnio tez pisales na mnie skarge za to ze dostales bana za miny okazala sie nie sluszna i tym razem mam dowod prosze bardzo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0d30a498fa07ebb.html Akurat obserwowalem kogo to mina bo byly zgloszenia ze ktos tam stawia. I moze wkoncu stawiaj je dobrze to nie bedzie banow Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247937 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Byłem świadkiem tego zajścia i ban jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247938 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi